Hoppa till sidans innehåll

Vision, verksamhetsidé och värdegrund


Allt vårt arbete och alla våra aktiviteter vilar på vår vision och värdegrund.

 

Vision

"Stockholm Baseboll och Softboll Klubb ska vara Sveriges ledande förening inom vårt förbund, såväl på som utanför spelplanen."

 

Verksamhetsidé

Stockholm Baseboll och Softboll Klubb är en familjär förening med elitambitioner. Vi erbjuder breddverksamhet i baseboll till barn och ungdomar, såväl pojkar som flickor, i åldern 5 – 19 år samt för herrar /damer från och med 20 års ålder.  Vi har elitförberedande verksamhet för såväl pojkar som flickor i åldern 13-15 år samt elitverksamhet inom baseboll från och med 16 års ålder. De som deltar ska ha möjlighet att utvecklas socialt i en gemenskap fylld av glädje, framgång och trivsel.

 

Värdegrund

  • Glädje och Gemenskap

Stockholms Baseboll och Softboll Klubb vill bedriva och utveckla en verksamhet så att vi ska kunna ha roligt, må bra och prestera mera. Detta förutsätter att föreningens verksamhet bedrivs i demokratisk anda där alla som deltar får vara med och bestämma och ta ansvar för sin egen verksamhet.  Föreningen värnar alla människors lika värde och alla som vill får vara med i föreningens verksamhet. All verksamhet i föreningen bygger på ideellt arbete.

 

  • Utveckling

Inom föreningen ska ges möjlighet till psykisk, fysisk och social utveckling, utifrån individens egna förutsättningar. Verksamheten ska präglas av en god kvalitet för alla som deltar. Att glädjas åt varandras framgångar och stötta varandra vid motgångar är viktiga delar i verksamheten.

 

  • Rent spel

Föreningen ska visa respekt för sporten, dess regler, funktionärer och spelare. Att hålla sig inom ramarna för överenskommelser och en god etik och moral. Att verka mot fusk, doping och trakasserier såväl på som utanför planen.

 

 

Uppdaterad: 09 MAR 2022 14:05 Skribent: Stockholm Baseboll

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info