Hoppa till sidans innehåll

Vision, verksamhetsidé och värdegrund


Allt vårt arbete och alla våra aktiviteter vilar på vår vision och värdegrund.

 

Vision

"Stockholm Baseboll och Softboll Klubb ska vara Sveriges ledande baseboll och softboll förening såväl på som utanför spelplanen."

 

Verksamhetsidé

Stockholm Baseboll och Softboll Klubb är en familjär förening med elitambitioner. Vi erbjuder breddverksamhet i baseboll till barn och ungdomar, såväl pojkar som flickor, i åldern 6 – 19 år samt för herrar från och med 20 års ålder och elitverksamhet inom baseboll från och med 13 års ålder.

De som deltar ska ha möjlighet att utvecklas socialt i en gemenskap fylld av glädje, framgång och trivsel.

 

 

Värdegrund

  • Glädje och Gemenskap 

Stockholms baseboll och softboll klubb vill bedriva och utveckla en verksamhet så att vi ska kunna ha roligt, må bra och prestera mera. Detta förutsätter att föreningens verksamhet bedrivs i demokratisk anda där alla som deltar får vara med och bestämma och ta ansvar för sin egen verksamhet.  Föreningen värnar alla människors lika värde och alla som vill får vara med i föreningens verksamhet. All verksamhet i föreningen bygger på ideellt arbete. 

  • Utveckling

Inom föreningen ska ges möjlighet till psykisk, fysisk och social utveckling, utifrån individens egna förutsättningar. Verksamheten ska präglas av en god kvalitet för alla som deltar. Att glädjas åt varandras framgångar och stötta varandra vid motgångar är viktiga delar i verksamheten. 

  • Rent spel

Föreningen ska visa respekt för sporten, dess regler, funktionärer och spelare. Att hålla sig inom ramarna för överenskommelser och en god etik och moral. Att verka mot fusk, doping och trakasserier såväl på som utanför planen. Vi ska ha en stabil organisation som ger förutsättningar för att utvecklas och nå framgång.

Uppdaterad: 02 MAR 2014 19:06 Skribent: Stockholm Baseboll

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info