Hoppa till sidans innehåll

Två vinster mot Sölvesborg!

09 MAJ 2022 18:50
I helgen som gick så tog Stockholm emot Sölvesborg för två matcher på Skarpnäck
  • Skapad: 09 MAJ 2022 18:50

Sölvesborg som har haft ett år borta på grund av ekonomiska svårigheter till följd av covid-19 pandemin besökte Stockholm för deras två första matcher för året.

En trögstartad match från Stockholms sida såg Sölvesborg ta ledningen med 1-0 i fjärde inningen och Stockholms slagträn ville inte vakna. Först i femte inningen så lossnade det för Stockholm och man tog 4 poäng. Detta utökades därefter till 7-1 i sjätte inningen och slutligen 11-1 i sjunde inningen och matchen tog därmed slut efter 7 innings.

Stockholm startade med Jakob Claesson (W 1-0) som pitchade hela matchen och släppte en poäng på 1 hit, 4 walks och med 12 strike outs. Bäst vid plattan för Stockholm i första matchen var Yainier Ramirez med 2 hits, 2 walks och 6 RBI.

Andra matchen var också den lite trögstartad och Stockholm ställde upp med Matthew Stamets (W 1-1) på kullen. Denna gången gick det betydligt bättre för Matthew som hade skakat av sig lite rost från helgen som gick och pitchade utmärkt i sina 6 innings. Han släppte 2 hits, 5 walks och hade 10 strike outs. Lucas Lindh avlöste Matt och pitchade de två sista inningarna och släppte 2 hits och hade 4 strike outs. 

Slutreslutatet skrevs till slut till 10-0 i Stockholms favör.

Bäst vid plattan för Stockholm i andra matchen var Anthony Castillo och David Leblanc med 2 hits och 2 stulna baser vardera. 

Skribent: Stockholm Baseboll
E-post: Adressen Gömd

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info