Hoppa till sidans innehåll

Två vinster mot Karlskoga!

26 JUL 2022 10:00
Den 23:e Juli drog Elitserien igång igen efter sommaruppehållet.
  • Skapad: 26 JUL 2022 10:00

Stockholm tog emot Karlskoga för två viktiga matcher på Skarpnäck då lagen låg på delad första plats i södra delen av Elitserien.

Första matchen så startade Jakob Claesson (W 5-1) på kullen för Stockholm och kämpade sig igen 7 innings mot ett aggressivt Karlskoga. På sina 7 innings släppte han 2 poäng på 5 hits med 3 walks och 2 strike outs. Han avlöstes av Lucas Lindh (S 1) som avslutade de två sista inningarna utan att släppa poäng med 2 hits och 2 strike outs.

Bäst vid plattan för Stockholm i första matchen var David Leblanc med 4 hits och en stulen bas. 

Slutresultatet skrevs till 5-2 i Stockholms favör.

Andra matchen så startade Matt Stamets (W 2-3) på kullen för Stockholm och gjorde det mycket bra. Han pitchade 6 innings och släppte 3 poäng (2 ER) på 2 hits, med 3 walks och hade 3 strike outs. Han avlöstes av Daniel Wood som pitchade 1 inning och släppte 1 poäng (0 ER) med 2 walks och 1 strike out. Därefter klev Max Hill (S 1) in och stängde matchen genom att pitcha de två avslutande inningarna där han hade 2 walks och 1 strike out. 

Bäst vid plattan för Stockholm var Anythony Castillo med 3 hits och 1 RBI. Max Hill och David Leblanc hade 2 hits och 3 RBI vardera. 

Slutresultatet skrevs till 12-4 i Stockholms favör som i med de två segrarna gick upp i serieledning av den södra delen av elitserien.

Skribent: Stockholm BSK
E-post: Adressen Gömd

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info