Hoppa till sidans innehåll

Två nya vinster i Karlskoga!

01 AUG 2022 18:25
Stockholm reste upp den gångna helgen upp till Karlskoga för att avsluta årets matchserie mellan lagen.
  • Skapad: 01 AUG 2022 18:25

Stockholm ställdes mot ett revanschsuget Karlskoga som i första matchen tog en tidig ledning som höll sig fram till den 7:e inningen då Stockholm vände matchen.

Jakob Claesson (W 6-1) startade på kullen för Stockholm och gjorde det bra. På 7 innings pitchade släppte han 2 poäng, på 5 hits, med 3 walks och 4 strike outs. Han avlöstes därefter av Lucas Lindh som avslutade matchen med två poängfria innings där han hade 2 walks och 1 strike out. 

Daniel Wood som gjort comeback under säsongen var bäst vid plattan för Stockholm i första matchen och slog dessutom en matchavgörande 2 poängs home run i toppen av den 7:e inningen som vände matchen till en ledning Stockholm inte släppte.

Slutresultatet skrevs tillslut till 10-2 till Stockholm.

Andra matchen så startade Matt Stamets (W 3-3) på kullen för Stockholm och gjorde återigen en bra match. Med en tidig ledning så pitchade han 6 stabila innings och släppte 4 poäng (2 ER) på 4 hits med 5 walks och 11 strike outs. Han avlöstes därefter av Daniel Wood som pitchade den sista inningen och hade 1 walk och 2 strike outs.

Bäst vid plattan för Stockholm i andra matchen var Levi Moon med 2 hits och 5 RBI, inklusive en home run. Även David Leblanc och Victor Lindqvist hade 2 hits vardera.

Skribent: Stockholm BSK
E-post: Adressen Gömd

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info