Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Stockholm tog silver i Ungdomsmästerskapen 17 september 2022

29 SEP 2022 16:18
Stockholms U15-lag samlades på lördag morgon i Sundbyberg för slutspel i Ungdomsmästerskapen (UM). Detta efter att ha besegrat Karlskoga, Leksand och Sundbyberg i kvalet helgen innan.
  • Uppdaterad: 29 SEP 2022 16:34

U15 mötte Leksand i första matchen. Matchen var mycket jämn och stod och vägde innan Stockholm i botten av sista inningen, då Leksand hade ledningen med 10–8, lyckades ta 3 poäng och därmed stå som vinnare i matchen med 11–10.  Stockholm var därmed klara för final i UM.

I och med vinsten väntade återigen en final mot Karlskoga Bats, som slagit Lyngby Jokers från Danmark i sin semifinal. Därmed blev det en repris på förra årets final i UM.

Efter en jämn inledning av finalmatchen, som dessutom innehöll ett längre regnuppehåll, så drog Karlskoga det längsta strået och avgick med vinsten denna gång. Matchen slutade 12–4 till Karlskoga som därmed blev Ungdomsmästare 2022.

Bra kämpat alla spelare, coacher och ledare i Stockholm, ni är fantastiska! 

Ni vann ett finfint silver, var stolta över er insats för det är vi!

Stort Grattis!

Till sist några avslutande ord från Coach Robin Travis

”Kära spelare i U15-säsongen 2022! Jag vill tacka er för den här säsongen, det blev 34 matcher och otaliga träningar. Tillsammans med er har jag fått vara med om det finaste med idrotten: kamratskap, lojalitet, osjälviskhet, uppoffring, triumf och en klapp på axeln i nederlagets stund. Vi har stått sida vid sida som en - alla grönvita, alla med Stockholm i våra hjärtan. Vi har kämpat, svettats, gråtit och blött tillsammans, men framförallt har vi skrattat ihop. Tack för odödliga minnen!

Det är ledsamt att Camran Hanson behöver prioritera annat just nu. Jag vill å lagets vägnar tacka för din visdom, din kunskap, din humor och din enträgenhet. Du har präglat laget på ett oförglömligt sätt. Tack också till klubbens evigt orubbliga klippa Robert Claesson som med oändlig kunskap och passion lyfter alla oss - och som kommer att fortsätta med det i U15. Jag vill också tacka Oskar Tunå som rest längre än man kan begära för att hålla träningar.

Nu går flera av er spelare vidare i klubben och livet. Jag hoppas att jag fått vara en del av att skapa fina minnen ni bär med er på den resan. Jag vet att jag kommer att minnas.

Spelare av U15-2022, bär era huvuden högt med raka ryggar! Det U15 har åstadkommit de senaste åren kommer göra klubben stolt i många år framåt. Imorgon börjar nya träningar och en resa mot nya minnen. Jag ser fram emot det och tack för att jag fick vara er coach 2022!”

imageohm0f.png

 

Skribent: Stockholm baseboll
E-post: Adressen Gömd

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info