Hoppa till sidans innehåll

Tung första halva av säsongen för Stockholm

31 MAJ 2017 22:45
Nästan halva säsongen är spelad för Stockholm och det har varit en tung inledning för Stockholm.
  • Skapad: 31 MAJ 2017 22:45

Första vinsten kom inte förens i den 5e matchen för säsongen då Stockholm slog Sundsvall på hemmaplan. Efter det har de tunga matcherna fortsatt.

Laget står för tillfället med endast 1 vinst och 9 förluster efter att man på bortaplan blivit slagna av Sölvesborg i två matcher. Stockholm går för revansch när man den 3e Juni tar emot samma Sölvesborg på hemmaplan.

Stockholm som i år har ett rekordungt lag sedan återkomsten till Elitserien 2006 har nyligen förstärkts av Oscar Holmberg som studerar på college i USA samt Eland Tsubata som även han kommer från USA och förstärker laget som pitcher.

Med skador samt äldre spelare som valt att lägga handsken på hyllan så har Stockholm svårt att få ihop spelet men de unga laget fortsätter att kämpa och snart blir laget även förstärkt av Linus Holmberg som kommer hem efter 1 år på high school i USA.

Efter matcherna mot Sölvesborg den 3e Juni väntar en match mot Sundbyberg den 8e Juni och därefter kanske den största utmaningen för laget under hela säsongen då man arrangerar Federations Cup Qualifier och tar emot lag från 4 andra europeiska länder.

Skribent: Stockholm Baseboll
E-post: Adressen Gömd

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info