Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Tack för säsongen 2020!

15 JAN 2021 09:00
Tack för säsongen 2020

Säsongen 2020 blev ju inte riktigt vad vi tänkt, med Covid19 och en pågående Pandemi, så fick vi lov anpassa verksamheten efter bästa förmåga.
  • Skapad: 15 JAN 2021 09:00

En av de saker som vi tyvärr inte kunnat genomföra är föreningens årsfest för 2020.  På årsfesten brukar ju ett av inslagen vara att tacka spelare och ledare för den gångna säsongen samt att dela ut några individuella priser till spelare på junior- och seniorsidan.

 

Tack till alla medlemmar som på olika sätt varit med oss och på så sätt stöttat oss under 2020.

 

Tack alla härliga barn- och ungdomsspelare och alla föräldrar, ni har kämpat på hela året och fortsatt ha roligt och utvecklas ni är helt enkelt grymma allihop. Ni bidrar till att hela föreningens verksamhet får extra mycket liv och ger oss en positiv tro om framtiden.

Tack till alla lysande och fina junior- och seniorspelare som bjudit på fina och spännande matcher. På juniorsidan slutade det med ett finfint SM-silver och för Stockholm Monarchs blev det en semifinalplats. Stockholms Bombers har också kämpat på hela säsongen och vunnit några matcher, utvecklats och haft roligt.

Tack alla fantastiska och outtröttliga ledare och coacher som gjort det möjligt att genomföra träningar och matcher och allt annat som hör till.

Tack alla uthålliga och strålande funktionärer som varit matchvärdar, skrivit protokoll, dömt och sett till att vi har en fungerande slaghall och en spelbar plan.

Sist men absolut inte minst så presenteras nedan, föreningens spelare som utsetts till individuella pristagare för våra representationslag på junior- och seniorsidan säsongen 2020. Efter varje säsong delas priser ut i två kategorier, Most Valuable Player (MVP) och Most Improved Player (MIP).

Grattis och bra jobbat!

 

Stockholm Juniorer

 

MVP - Lucas Lindh                                                        MIP - Jesper Sjöberg

Stockholm Monarchs

 

MVP - Pontus Byström                              MVP - Jakob Claesson

MIP – Tobias Glimmerud Gullbjörk

Skribent: Stockholm BSK
E-post: Adressen Gömd

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info