Hoppa till sidans innehåll

Soliga dagar på Skarpatorpsskolan

26 JUN 2018 14:10
Under några veckor gavs perfekta möjligheter för Camran Hanson, Chris Childress, Nathan Skinner, Jesper Sjöberg, Linus Holmberg, Kenji Rabson och Trevor Rooper från Stockholm Baseboll att lära ut baseboll och softboll till ca 200-250 barn.
  • Skapad: 26 JUN 2018 14:10

Ett bra koncept där vissa ledare står för muntliga instruktioner och att andra ledare praktiskt visar hur baseboll spelas är en bra och framgångsrikt kombination. Det var många leenden hos både ledare och elever när vi lekte och spelade världens bästa sport i den strålande solen.


Stockholms representanter har varit på Skarpatorpsskolan vid flera tillfällen och hade härliga lektion för många klasser i årskurs 1-3. Många av barnen hade aldrig hållit ett slagträ tidigare men både elever och lärare välkomnade chansen och utmaningen att slå. ”Bara att få introducera sporten och göra det känt för barnen på Skarpatorpsskolan att baseboll är en möjlighet i Sverige, och dessutom spelas bara några kvarter från deras skola är gott nog. Om det skulle bli så att en eller ett par barn kommer till plan och provar är det än bättre.” säger Trevor Rooper. Överlag var det en härlig upplevelse för alla involverade och en som måste göras om i framtiden.Skribent: SBSK
E-post: This is a mailto link

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info