Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har Ordet!

08 OKT 2015 01:28
Hej Baseboll och Softboll vänner!
  • Skapad: 08 OKT 2015 01:28

Ännu en säsong är på väg mot sitt slut, men vilken säsong! Ett stort och varmt GRATTIS! till alla spelare och ledare! Jag känner enorm stolthet och glädje när jag tänker på SM-guld för både seniorer A och kadetter, SM- silver för juniorer och många spännande, roliga och välspelade matcher av ungdomarna i lag U 12. För att inte tala om den härliga spelglädjen i Stockholm Seniorer B. Fantastiskt! Ni är grymma allihop! Det känns härligt att vara Stockholms fan!

Ni har all anledning att känna er riktigt stolta, ni har ett engagemang och en vilja att utveckla både er själva som spelare och ledare men även att utveckla hela föreningens verksamhet.

Vill också tacka alla medlemmar, föräldrar, funktionärer och vår publik som kämpat tappert hela säsongen, er insats har varit ovärderlig ni har alla en del i våra framgångar. Utan er skulle det inte vara möjligt att genomföra ex Näcken Cup, företagskvällar mm.

Nu ska vi njuta lite av segerns sötma innan vi startar upp arbetet inför nästa säsong. Vi ska med gemensamma krafter planera nästa steg i vår utveckling av både organisation och ledare, och hur vi som förening kan bidra till utvecklingen av svensk baseboll och softboll, och jag hoppas att ni alla vill vara med på den resan.

Jag hoppas vi ses på en trevlig 25- års fest senare i november, inbjudan kommer.

Hälsar

Yvonne

Skribent: Stockholm Baseboll

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info