Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har Ordet!

23 DEC 2015 10:02
Hej alla baseboll och softboll vänner!
  • Skapad: 23 DEC 2015 10:02

I skrivande stund har mörkret precis lagt sig och det är snart jul igen, även om det är väldigt varmt utomhus, näsan som vår. Det känns som nästa säsong är väldigt långt borta, men tiden går fort. Förberedelserna och planeringen inför nästa säsong är redan i full gång och för de flesta lag har träningen redan satt igång. Under hösten har vi haft ledarträff för klubbens coacher och ledare, med syfte att tillsammans utveckla och förbättra verksamheten ytterligare.

Vill här passa på att flagga för MY mässan 2016 som går av stapeln den 3-5 januari på Älvsjö mässan Där ska vi tillsammans med andra klubbar i Stockholmsområdet ha baseboll och softboll som ”prova på aktivitet”. Detta är ett unikt tillfälle att marknadsföra baseboll och softboll och det brukar vara ca 10 000 besökare under dessa tre dagar. Mässan är öppen kl. 10-16 varje dag, och vi kommer som vanligt att behöva instruktörer där hela tiden. Hör av er via mail till Robban Claesson (This is a mailto link) när du har möjlighet att ställa upp, din hjälp är en förutsättning för att det ska fungera. Du kan läsa mer på Facebook och även anmäla dig där.

Jag vill också passa på att tacka för den trevliga festen vi hade i november. Roligt att så många ville komma och äta gott och umgås. Det är verkligen roligt att träffa er alla.

Slutligen ett stort tack till alla ledare, spelare, funktionärer, föräldrar och icke att förglömma vår publik, för det gångna året. Ni är alla en ovärderlig del i vår verksamhet.

 

Styrelsen och jag önskar er alla en riktigt GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR!

Yvonne

Skribent: Stockholm Baseboll

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info