Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har Ordet!

03 JUL 2015 13:17
Hej Baseboll och Softboll vänner!

Tänk det är redan i början av juli och vi har kommit mer än halvvägs i årets säsong.
  • Skapad: 03 JUL 2015 13:17

 Det går riktigt bra för våra olika lag och det har spelats europacup, ungdomscuper och seriematcher. Snart är det ett längre uppehåll för olika landslagsaktiviteter, och kanske lite välbehövlig semester också.

Vill du se basebollandslaget spela på hemmaplan, så ska du passa på den 10-12 juli då de spelar mot internationellt motstånd i Nordic Baseball Classic 2015 på Nya Örvallen i Sundbyberg. Spelschema Fredag 19:00. Team Sweden – All Stars Lördag 13:00. All Stars- Planet Baseball 17:15. Team Sweden – All Stars Söndag 13:00. Planet Baseball - Team Sweden

 

För de som är hemma under sommaren så har vi sommarbasebollen som pågår tre dagar i veckan tom vecka 32. Måndag, onsdag och fredag mellan kl 10-13 finns det alltid någon ansvarig ledare vid planen för att ge våra ungdomar möjlighet att träna, spela och umgås och ha kul tillsammans.

I början av augusti är det dock dags för seriespel och turneringar igen och då startar vi upp med vår egen ungdomsturnering Näcken Cup den 7-9 augusti på Skarpnäck. Det är i år fler deltagande lag än någonsin, vilket är väldigt roligt. Men för att det ska fungera så behöver vi hjälp i kiosken och med luncherna samt med speakers, protokollförare och domare. Hör av dig till Cissi Lindh, Anders Jonsson, Anna Bielsten eller Anne-Lee Lindgren (kontaktuppgifter hittar du på hemsidan) om du kan ställa upp och hjälpa till. Varje stund du har möjlighet är till stor hjälp. Detta är en speciellt rolig turnering för våra ungdomsspelare och för att det ska bli ett lyckat arrangemang är klubben beroende av hjälp från föräldrar och övriga medlemmar. Jag hoppas vi ses under Näcken Cup och önskar alla Stockholms ungdomar lycka till.

Det finns en hel del aktiviteter som händer även efter Näcken Cup

Basebollskola för pojkar och flickor i åldern 8-12 år

Under vecka 33, det vill, säga 10-14 augusti mellan kl 10-14 på Skarpnäcks Basebollplan. Kostnad 400 kr (lunch ingår inte) Betalas in på BG 5712-0982, ange namn och personnummer samt aktivitet du deltar i. Anmälan: till This is a mailto link senast 5 augusti.

We are Sthlm i Kungsträdgården

Den 11-14 augusti är vi tillsammans med övriga klubbar i Stockholmsområdet självklart med och visar upp våra sporter. Men vi behöver bemanna dagarna med funktionärer. Dagarna är indelade i 2 pass kl. 11.45–16.30 samt kl. 16.15–20.15. Vi kommer att ha slagtunneln på plats. Man behöver inte ha några djupare kunskaper om baseboll för att kunna hjälpa till. Så ta chansen och var med som funktionär på något/några av passen för att visa vår sport. Hör av dig till Robban Claesson för mer information och anmälan. Viktigt att vi ställer upp och hjälper till.

 

Sist men inte minst så vill jag önska alla en fortsatt trevlig sommar och önska våra duktiga spelare och ledare fortsatt lycka till säsongen 2015.

Vi ses på baseboll- och softbollplan

Yvonne

Skribent: Stockholm Baseboll

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info