Hoppa till sidans innehåll

Nya riktlinjer från Folkhälsomyndigheten

20 NOV 2020 08:51
Information kring föreningens verksamhet med anledning av förlängning av skärpta allmänna råd i samband med ökad smittspridning av Covid 19.
  • Skapad: 20 NOV 2020 08:51

Med anledning av den ökade smittspridningen av Covid-19 har Folkhälsomyndigheten i samråd med smittskyddsläkaren i Region Stockholm, fattat beslut om att förlänga de skärpta allmänna råd som finns för Stockholms län. Detta påverkar direkt verksamheten i Stockholm baseboll.

Då vi ska avstå från att vistas i inomhusmiljöer och att ha sociala kontakter utanför familjen behöver vi nu ta ett gemensamt ansvar att följa de skarpa allmänna råden. Vi som älskar rörelseglädjen, gemenskapen och spänningen, som idrottsrörelsen skapar, kan göra skillnad. För att vi ska kunna träna och tävla, som vi önskar i framtiden, behöver vi nu mer än någonsin ta gemensamt ansvar som individer, föreningar och förbund.

De allmänna råden gäller från idag

Vi är medvetna om att råden egentligen inte omfattar träningsverksamhet för barn/ungdom födda 2005 eller senare. Men med hänsyn till att vi har barn/ungdom från i stort sett hela Stockholmsområdet, tränare som är tvungna att resa kommunalt till träningen och tränare som tillhör riskgrupper, så har Stockholm baseboll tyvärr varit tvungna att fatta nedan redovisade beslut även för dessa åldersgrupper. Vi hoppas att ni har förståelse för det.

Gällande träningar och övrig verksamhet så gäller följande:

  • All föreningsdriven träningsverksamhet och eventuella möten, oavsett ålder, ställs in från och med nu till och med den 6 januari 2021.

Vi följer de råd som Folkhälsomyndigheten och Riksidrottsförbundet har beslutat.

Nu behöver vi till hjälpas åt att hålla i och att hålla ut!

Var rädda om er, och ta hand om varandra.
Yvonne Claesson
Ordförande

Skribent: Stockholm BSK
E-post: This is a mailto link

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info