Hoppa till sidans innehåll

Lyckat Näcken Cup!

20 AUG 2018 20:53
Helgen den 11-12 augusti, anordnades Näcken Cup på Skarpnäck för 15:e gången
  • Uppdaterad: 13 SEP 2018 21:01

På lördagen hade vi vädret på vår sida, inte strålande sol men inte heller regn så matcherna kunde spelas utan problem. På söndagen blev det dock tyvärr en hel del matcher som fick spelas i regn men detta till trots så spelades alla matcher.

 

Det var många lag, totalt åtta U15 lag sju U12 lag och ca 170 ungdomar plus deras föräldrar och ledare som deltog denna gång, Totalt spelades omkring 30 matcher.

 

I år hade vi även tillgång till gräsplaner på sportfältet vilket gjorde att logistiken var något enklare. Tack till sportfältets personal som hjälpte till att få planen i spelbart skick.

 

Turneringen kom igång planenligt och fortsatte med mycket fin baseboll.

U12 spelade totalt fyra matcher var, utan speciellt finalspel. Alla deltagande lag fick en pokal samt varsin medalj till respektive spelare.

U15 spelade fyra matcher per lag indelade i två grupper, där 1:an i varje grupp gick till final. I finalen möttes Sundsvall och Sundbyberg där Sundbyberg slutade som segrare.

Stort tack till alla deltagande lag/klubbar, föräldrar och andra glada fans samt alla funktionärer för en underbar helg. Extra tack till alla som jobbade med att få planen i spelbart skick efter allt regnande.

Skribent: Stockholm Baseboll
E-post: Adressen Gömd

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info