Hoppa till sidans innehåll

Lyckat Home Run Derby!

26 AUG 2017 16:51
Förra lördagen (19e) så gick föreningens årliga Home Run Derby av stapeln och det blev ett mycket lyckat sådant.
  • Skapad: 26 AUG 2017 16:51

Föreningen har under många år arrangerat ett Home Run Derby där klubben gör ett försök till att dra in pengar via personlig sponsring samtidigt som det är en kul aktivitet för stora som små.

 

Upplägget för året var precis som tidigare år att man blandade spelare av olika åldrar dvs allt från U12 spelare till seniorer delades in i lag och sen tävlade även lagen mot varandra.

Nytt för i år var att vi drog ner på antalet svingar i grundomgången och sedan hade "swing-offs" mellan de som slagit längst i varje ålderskatergori där respektive spelare fick tre svingar vardera och även de två som slagit längst i antalet meter under arrangemanget mötes med tre svingar vardera och de två som dragit in mest pengar fick även de en chans att mötas.

Grillen var tänd och alla ungdomsspelare fick glass och totalt lyckades klubben dra in över 20 000kr på evenemanget som visar på vilket bra arrangemang det är år efter år.

Stockholm Baseboll & Softboll Klubb vill här passa på att återigen ödmjukast tacka alla de som deltog, alla fantastiska sponsorer och alla som var med och gjorde detta till ett trevligt evenemang och en trevlig lördag!

Tack!

Skribent: Stockholm Baseboll & Softboll Klubb
E-post: Adressen Gömd

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info