Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Juniorerna vidare till JSM!

14 SEP 2021 09:00
Stockholm behövde besegra först Sundsvall och sedan Leksand för att ta sista platsen i JSM-slutspelet den 26/9 på Örvallen i Sundbyberg.
  • Skapad: 14 SEP 2021 09:00

Förutsättningarna var klara, två vinster krävdes för att säsongen inte skulle vara slut.

Stockholm kom ut laddade mot gästande Sundsvall och tog ledningen direkt med 4-0 i första inningen.

Därefter så fortsatt Stockholm att trumma på och tog 3 poäng i andra och tredje inningen följt utav 5 i fjärde inningen vilket gjorde att matchen avbröts med ställningen 15-0 till Stockholm efter fyra innings.

Felix Hill startade på kullen för Stockholm och gjorde det mycket bra. På sina fyra innings pitchade så släppte han endast en hit med 2 walks och 7 strikeouts.

Bäst vid plattan för Stockholm var Tobias Glimmerud och Viktor Karjalainen med tre hits vardera. Tobias hade även 3 RBI.

Detta gjorde ju då att Stockholm skulle ställas mot Leksand i matchen om att ta den sista platsen till JSM-slutspelet.

Stockholm som i denna matchen var bortalag, efter Leksand slutade tvåa i norra serien rivstartade även här vid plattan och tog 4 poäng direkt för att öppna matchen. Leksand svarade med en poäng i botten av den första inningen mot Tobias Glimmerud som startade på kullen för Stockholm.

Men mer än så blev det inte för Leksand medan Stockholm utökade sin ledning i alla innings förutom den andra. Slutresultatet skrevs tillslut till 17-1 till Stockholm efter fem spelade innings.

Tobias Glimmerud och Leo Quaglia gjorde en stabil insats på kullen för Stockholm och vid plattan var det Leo Quaglia som övertygade mest med sina 3 hits och 3 RBI.

Stockholm går nu alltså vidare till JSM-slutspelet den 26/9 där man ställs mot Rättvik i den första semifinalen som börjar klockan 10:00 på Örvallen i Sundbyberg.

Skribent: Stockholm BSK
E-post: Adressen Gömd

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info