Hoppa till sidans innehåll

Juniorerna tog fjärde raka!

31 MAJ 2016 12:30
Helgen som gick tog Stockholms juniorer emot Rättvik för en match på Skarpnäck.
  • Skapad: 31 MAJ 2016 12:30

Rättvik som ställer ett betydligt äldre lag än vi på planen pitchade bra och för oss var det de fyra första i slagordningen som slog hits och fyllde baser, den nedre delen hade svårare att få in dem men jobbade på bra med många quality atbats ändå. Stockholm bytte pitchers friskt och fem man var uppe och slängde och den siste av dem var Calle Bielsten som fick Rättvik att slå in i ett fint double play som avslutade toppen av 7:e med ställningen 6-8 till Rättvik.
Vi samlade laget och pratade om vikten av att komma ut på bas och att vi nu skulle göra allt för att få till en walkoff seger.

Zacharias Lönnqvist tog sig ut med en singel, Arvid Carlstedt slår också en singel och får in Zacharias på den och kommer till 2b. Rättvik walkar Max Hill avsiktligt varvid Arvid stjäl 3b och Max stjäl 2b. Axel Dobreff lägger sedan ned en mycket fin squeeze bunt för att få hem Arvid och är safe själv. Elias Esplig kliver upp och efter en lång atbat får han till sin walkoff singel som tar hem Max för vinnande poängen.

Alla exekverade och skötte sina roller exemplariskt. Stor laginsats där alla fick spela och alla hjälpte till med segern.
Skribent: Stockholm Baseboll

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info