Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan till NäckenCup

22 JUN 2021 16:36
Vi hoppas kunna genomföra Näcken Cup i år och därför är det nu dags för anmälan till Näcken Cup i Stockholm 14-15 augusti 2021.
  • Skapad: 22 JUN 2021 16:36

Vår önskan är att så många klubbar som möjligt ska kunna delta, därför har vi ett begränsat antal platser - arrangörerna förbehåller sig rätten att begränsa antalet deltagande lag till ett (1) lag för respektive åldersklass/klubb om det är nödvändigt.

Fyll i bifogat dokument angående kontaktuppgifter och bifoga det till mejlet för anmälan till cupen (senast 4 juli 2021). Det för att underlätta i vår kontakt med er.  Om en person är ansvarig för fler lag från samma förening så räcker det med att fylla i ett formulär. Anmälningsavgiften, 1 000 kr/lag, betalas i samband med anmälan.
Om cupen ställs in kommer anmälningsavgiften att återbetalas.

Om ni är för få spelare för ett lag, anmäl er gärna ändå, det finns spelare som kan tänka sig att hoppa in och hjälpa till (för det är ju så kul att spela) eller att ni eventuellt spelar tillsammans med ett annat lag som har få spelare. Vi kan hjälpa till med att fråga runt.

Parkering sker utanför området. 

Bokad/betald lunch återbetalas ej, därför är det viktigt att ni anger hur många som önskar äta lunch lördag respektive söndag. 

Lunch anmäls senast 1 augusti, betalning görs i samband med anmälan. Man kan med fördel använda formuläret för kontaktuppgifter även för det.

Regler finns att läsa på stockholmbaseboll.com/NäckenCup

Skribent: Thomas Claesson
E-post: Adressen Gömd

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info