Hoppa till sidans innehåll

Två stipendiater i Stockholm

22 SEP 2010 12:18
Stockholm har under en vecka fått två medlemmar som har blivit beviljade stipendier. Oscar Carlstedt har beviljats RF:s Elitidrottstipendie och Robert Claesson har beviljats Stockholm Stads Ungdomsledarstipendie
  • Skapad: 22 SEP 2010 12:18

Varje år delar RF och Svenska Spel ut Elitidrottsstipendier till idrottare som kombinerar idrottande på landslagsnivå med studier på högskolenivå. I år har Oscar Carlstedt tilldelats detta stipendie.

Syftet med RF:s och Svenska Spels Elitidrottsstipendium är att elitidrottare ska kunna kombinera idrottande på landslagsnivå med eftergymnasiala studier på lägst halvfart.

Stipendiet är på 40.000 kr per stipendiat och delas ut med 20.000 kr per termin under läsåret 2010/2011. Totalt delas 50 stipendier ut till idrottare i Sverige.

Stockholms idrottsnämnd, genom dess idrottsförvaltning, delar varje år ut stipendier till barn- och ungdomsledare inom det lokala föreningslivet i Stockholms stad.
Ledare som gjort insatser, som enligt idrottsnämndens bedömning, borde uppmärksammas och belönas. Stipendierna avser barn- och ungdomsverksamhet inom Stockholms stad.

Stockholm nominerade Robban till detta stipendium, för sitt långa och brinnande intresse av att hjälpa inte bara klubbens egna ungdomar, utan alla barn och ungdomar i landet. En insats som även idrottsförvaltningen vill uppmärksamma och belöna.

Den befintliga stipendiesumman är 130 000 kronor och fördelas på 13 stipendiater varav tre är riktade till ungdomsledare inom handikappföreningar.

Ett stort grattis till våra duktiga medlemmar.

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info