Hoppa till sidans innehåll

Två nya vinster mot Botkyrka!

10 MAJ 2015 20:38
Stockholm tog den 9e Maj emot elitserie nykomlingen Botkyrka för två matcher på Skarpnäck.
  • Skapad: 10 MAJ 2015 20:38

Båda lagen kom till den andra omgången av årets elitserie med två vinster från öppnings helgen. Stockholm med segrar mot Sundbyberg, och Botkyrka med segrar mot Göteborg.

 

I den första matchen så startade Ahmed Gonzalez (W 1-0) på kullen för Stockholm för första gången i år och gjorde det bra. Han släppte endast 1 poäng på 3 hits under sina 4 innings med 1 walk och 5 strike outs. Ahmed avlöstes sedan av Dylan Driscoll som avslutade matchen med att släppa 2 hits på sina 3 innings med 5 strike outs.

 

Bäst vid plattan för Monarchs vid plattan i den första matchen var Magnus Pilegård med 3 hits och 2 RBI. Totalt sett så hade Monarchs 12 hits i matchen där slutresultatet blev 15-1.

 

Den andra matchen ställde Stockholm upp Jakob Claesson (W 2-0) på kullen. Efter en tuff toppen av den första inningen där Botkyrka tog 3 poäng så kunde Stockholm direkt svara och ta 5 poäng i botten.

 

Då slutresultatet skrevs till 18-3 så blev matchen förkortad till 5 innings och Jakob Claesson släppte 3 poäng (0 ER) på 2 hits och med 5 strike outs på sina 5 IP.

 

Bäst vid plattan för Monarchs i den andra matchen var Erik Göransson med 3 hits på 4 försök och 1 RBI. Pelle Högström hade två hits med 3 RBI.

 

Nästa match för Monarchs är den torsdagen den 21 maj då man tar emot Akademin för den första av två matcher mot Akademin i årets elitserie.

Skribent: Stockholm Baseboll

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info