Hoppa till sidans innehåll

Stockholm vinner Elitserien

30 AUG 2010 08:31
Med en match kvar att spela, är det klart att Stockholm vinner Elitserien 2010, och har fördel av hemmaplan i de kommande semifinalerna.
  • Uppdaterad: 14 AUG 2011 21:25

Förutsättningarna inför helgens matcher var att Stockholm var tvugna att vinna minst en match, för att säkra seriesegern.

Karlskoga startade dock den första matchen bäst, och var i ledning 7-0 efter toppen 6:e inningen. I botten av samma inning reducerade Stockholm till 3-7, innan man i 8:e inningen kunde göra ett ryck och ta ytterligare 7 poäng. Stockholm vann matchen 10-7 och var efter det klara seriesegraren.
Magnus och Björn var hetast med slagträna, Magnus slog 3 på 5 med en dubbel och 2 RBI och Björn var 2 på 3 med 2 RBI. Jakob startade sin 11 match för säsongen och gick 7 innings innan Andrew kom in och fick sin första vinst för säsongen. Nille kom in i 9:e inningen och svarade för sin 2:a save för säsongen.

I den andra matchen startade Andrew på kullen, och gick 2.2 innings, innan i stort sett hela bullpen fick gå en inning var. Johan, Linus, Jocke, Liam och Nille var alla uppe på kullen efter Andrew.
Matchen slutade 11-6, fördel Karlskoga.

Stockholm har nu en match kvar innan Elitserien är färdigspelad. Det är den bortregnade matchen mot Sundbyberg, som kommer att spelas i veckan, matchen betyder dock ingenting för slutställningen i serien.

Lördagen den 11:e september spelas semifinalerna, Stockholm möter förra årets finalmotståndare Tranås. Semifinalerna spelas i bästa av 3 matcher, och om det behövs spelas den tredje och avgörande matchen söndagen den 12:e september.

I den andra semifinalen möter Karlskoga Sundbyberg hemma.

 

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info