Hoppa till sidans innehåll

Stockholms dominans i landslagen

28 MAJ 2012 16:54
Stockholm har många duktiga ungdomar och det visar sig återigen i år när trupperna för Kadett och Junior landslagen är uttagna. Totalt 16 Stockholms spelare återfinns i trupperna varav 2 är reserver.
  • Skapad: 28 MAJ 2012 16:54

Juniorlandslagets trupp till JEM i Toulouse offentlig gjordes för ett par dagar sen och den domineras stort av våra duktiga juniorer. Albin Sivard, Pontus Byström, Jakob Vollertsen, Daniel Linder, Michael Lindberg, Oscar Holmberg, Elvis Hammarstedt och Kevin Sterner är alla uttagna för att representera de svenska färgerna i sommar.

Förutom junior EM ska Albin Sivard även få chansen att vara med i U21 landslaget som reser till Prag i sommar för att där tävla om en potentiell plats i seniorlandslaget för Senior EM 2012 i Holland.

 

Förra veckan offentlig gjordes även Kadettlandslagets trupp inför Kadett EM som i sommar går i Jablonec, Tjeckien och där återfinner vi 8 av våra duktiga kadetter. Det är Linus Holmberg, Arvid Carlstedt, Patric Rosenberg, Kate Lyn Nordstrand, Max Hill, Jesper Söderqvist som har blivit utvalda att försvara de svenska färgerna samt Lewi Lindström och Viktor Lindkvist som är reserver.


Vi gratulerar våra landslagsmän och önskar dem lycka till i deras europeiska äventyr.

Skribent: Stockholm Baseboll

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info