Hoppa till sidans innehåll

Stockholm och Söder var på plats på Stadion!

20 MAJ 2012 15:53
Den 8-11 maj så befann sig ledare från Stockholm Baseboll och Söder Softboll på plats på Stockholms Stadion för Olympic Day arrangerade av Svenska Olympiska Kommittén i samarbete med Idrottslyftet Innerstan.
  • Skapad: 20 MAJ 2012 15:53

Drygt 1900 barn var på plats under de fyra dagarna och provade på många olika aktiviteter och idrotter på ett tight schema. På plats fanns även olympier som representerar eller har representerat Sverige under OS. De som var på plats var Danijela Rundqvist (Ishockey), Jalmar Sjöberg (Brottning), Lars Lewén (Skicross) och Johanna Sjöberg (Simning).

XLMCoofRzhklfHLGxCr2

Dagarna inleddes med inmarsch ledd av olympierna på plats och samtliga ledare till den olympiska hymnen och därefter en fackel stafett med Olympic Day versionen av den olympiska facklan samt ett invigningstal. Jakob, Joel och Julia fick alla chansen att springa med facklan under invigningen.

 

Det var fartfyllda dagar från morgon till eftermiddag där barnen fick gå runt och prova på aktiviteter, och baseboll & softboll var mycket populärt och fick många glada miner från barn, skolpersonal och andra ledare.

IMAG0027

"Det roligaste med dagarna var att se att barnen tyckte det var roligt och att dom fick chansen att prova på baseboll & softboll, det var lite synd att vi bara hade 30 minuter per grupp dock annars hade man kanske kunnat visa lite mer hur vi spelar" säger Jakob Claesson som var en utav ledarna på plats.

IMAG0023

Förutom Jakob så var även Joel Molina, Thomas Claesson från Stockholm samt Julia Johansson och Minna Kulokorpi från Söder Softboll på plats.

 

Vill man läsa mer om Olympic Day och fler tillfällen det finns runtom i landet kan man göra det på www.olympicday.se

Skribent: Stockholm Baseboll

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info