Hoppa till sidans innehåll

Stockholm Baseboll fick SIA Klappen!

16 JAN 2012 14:58
Dagarna innan jul så fick Robban Claesson och Arvid Carlstedt på bankett i Torben Grut- salen som ligger vid Stockholm Stadion för att ta emot det ärofyllda priset SIA-klappen från Stockholm Idrottsakademi (SIA).
  • Skapad: 16 JAN 2012 14:58

Stockholms Idrottsakademi bildades år 1925 och har sedan många år tillbaka delat ut detta ärofyllda pris.

 

Priset delas ut varje år till föreningar som har bra ungdomsverksamhet och 2011 var det då Stockholm Basebolls tur med motiveringen:

 

"Stockholm Baseboll och Softboll Klubb har varit ledande inom Svensk baseboll vad gäller ungdomsutveckling de senaste3-4 åren och har haft en stadig tillväxt . Man har i dagsläget som enda klubb lag i alla ålderskategorier från B-ungdom (9-12 år) upp till juniorer (16-19 år) och seniorer. Under året har Stockholm BSK även startat upp knatteverksamhet för 6-8 åringar med 15 nya entusiastiska ungdomar. Föreningen arrangerar och har utökat verksamheten i skolor genom idrottslyftet. Man har jobbat starkt med förenings och ledarutveckling genom SISU och deltagit i SISUs projekt ”vinnande förening”. Stockholms BSK har på ett föredömligt och framgångsrikt sätt lyckats mixa tillväxt och utveckling av breddverksamhet med talangutveckling och idrottsliga framgångar som inkluderar SM-guld på både senior, junior och ungdomssidan de senaste åren."

 

Priset är i form av en summa pengar till föreningens verksamhet.

Skribent: Stockholm Baseboll

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info