Hoppa till sidans innehåll

Spring Training i MLB

14 MAR 2011 21:48
På andra sidan pölen i USA har spring training börjat för fullt och stjärnorna har börjat arbeta igen.
  • Skapad: 14 MAR 2011 21:48

Många stora namn finns som vanligt att se, med några som kommit eller är på väg tillbaka från skador och några stora namn som blir skickad till minor league lägrena. Än går det inte att läsa in alldeles för mycket i resultat och annat då spelarna inte matchas speciellt hårt och väldigt sällan spelar hela matcherna.

Jake Peavy är en av dom som är på väg tillbaka efter skada, Peavy som är en pitcher och spelar för Chicago White Sox är en av dom som varit skadad och nu äntligen får komma tillbaka och han har gjort det bra än så länge så alla som är delaktiga i White Sox ser framemot att se honom under säsongen.

Bryce Harper blev draftad som första spelaren totalt i draften i höstas och han ansågs vara det största löftet inom baseboll. Han blev draftad av Washington Nationals och gjorde därmed Stephen Strasburg som blev draftad som första spelaren förra året sällskap. Harper blev däremot här om dagen nerskickad till minor league lägret istället för major league lägret, det var inte så att han inte klarade sig där utan dom anser att han kan justera det han behöver där snabbare och få mer speltid för att göra sig redo för major league. Men enligt coacher och scouter så kommer han inte vara där länge.

Texas har ett par intressanta saker på gång, först så ska Adrian Beltre (tidigare Boston Red Sox) som man skrev kontrakt med tidigare i vinter göra debut, och sen ska förra årets closer Neftali Feliz starta pitcha idag när Rangers möter Los Angeles Dodgers. Enligt Rangers ledningsstab så ska man inte göra en stor grej utav att Feliz startar utan det är mest för att han ska få kasta lite mera och se hur det går.

En annan spelare som blev skadad sent i förra året är Chipper Jones som spelar för Atlanta Braves, då han blev knäskadad precis innan slutspelet. Chipper har jobbat sten hårt under vintern och har redan visat sin gamla form i dom första matcherna och har haft något av en succé artad spring training.

Ytterligare en stjärna som blivit skadad förra året är Johan Santana, som pitchar för New York Mets. När han förra året behövde operera axeln så avslutade det hans säsong kort och han håller nu på och jobbar sig tillbaka. Han säger att det känns bättre och går sakta framåt och att han inte är medveten om några hinder i hans rehabilitering utan tycker det går som planerat. När reportrar säger att förra Chicago Cubs pitchern Mark Prior samt förra New York Yankee pitchern Chien-Ming wang haft samma operationer och inte återvänt så svarar Santana bestämt: ”Men jag är inte dom, och jag ska tillbaka fast har en lång väg kvar”.

 

På torsdag är det bara två veckor kvar tills Opening Day i MLB och det är fortfarande många frågor i många lag som ska besvaras och saker som ska listas ut innan alla är helt klara. Alla är förväntansfulla och spända inför det som kommer, vilket är ytterligare en rolig säsong fylld med baseboll.

Skribent: Jakob Claesson

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info