Hoppa till sidans innehåll

Split mot Leksand och säkrad andra plats

05 AUG 2012 17:29
Stockholm tog på lördagen emot Leksand för två matcher på skarpnäck.
Stockholm och Leksand vann en match var med resultaten 6-3 till Stockholm i första matchen och 7-9 till Leksand efter hela 14 innings i andra matchen.

Detta gör att Stockholm tar emot Leksand den 11e augusti på Skarpnäck för SM Semi Finaler. SM Semi finaler samt att Näcken Cup spelas på Skarpnäck gör den 11 och 12e augusti till en stor baseboll fest.
  • Uppdaterad: 13 AUG 2012 19:50

Första matchen startade Albin Sivard på kullen och trots att han inte hade sin bästa dag på kullen så jobbade han sig igenom 5 innings där han släppte 3 poäng på 3 hits 6 walks och 11 strike outs. Efter det så tog Niklas "Nille" Eriksson över på kullen och avslutade med 4 starka innings där han släppte 2 hits med 1 walk och 2 strike outs.

Bäst offensivt för Stockholm i första matchen var Joel Molina och Pontus Byström som båda hade 2 hits på 4 försök med varsin RBI, även Jakob Claesson hade 2 hits på 4 försök.

 

Andra matchen startade Matt Nordsten för Stockholm och jobbade sig igenom 5 innings och 2 brända där han släppte 4 poäng på 3 hits, 5 walks och 1 strike out. Med 2 brända och fullt på bas kom Jakob Claesson in i relief och började direkt med en strike out. Efter det så pitchade Jakob ytterligare 6 innings i relief och släppte 2 poäng på 7 hits, 2 walks och med 5 strike outs. I den 13 inningen så klev Joakim Claesson in på kullen för Stockholm och tyvärr hade Jocke inte sin bästa dag på kullen och släppte 3 poäng på 5 hits och 2 walks med 3 strike outs.

 

Bäst offensivt för Stockholm i andra matchen var Magnus Pilegård som hade 4 hits på 6 försök med 3 RBI och Peter Johannessen som även han hade 4 hits på 6 försök med 3 runs och 1 RBI.

Skribent: Stockholm Baseboll

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info