Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Seniorerna missade slutspel

24 AUG 2021 09:00
Förutsättningarna inför den sista helgen av grundseriespel var tydliga. Stockholm behövde vinna 3 av 4 matcher på 2 dagar för att gå till slutspel.
  • Skapad: 24 AUG 2021 09:00

På grund av matcher som regnat bort under året så var Stockholm tvunget att spela fyra matcher på en helg för att avsluta säsongen. Man var även tvungna att vinna 3 utav dessa matcher för att gå till slutspelet följande helg.

På lördagen så ställdes man mot Karlskoga och vann första matchen med 15-5 efter 7 innings. Den andra matchen blev desto jämnare och Stockholm kunde vända och vinna i sista inningen och slutreslutatet skrevs till 9-10 i Stockholms favör. 

Två vinster i de två första matcherna gjorde att man behövde vinna en utav matcherna mot Leksand på söndagen samtidigt som Leksand behövde vinna båda matcherna för att säkra en slutspelsplats.

Leksand som var smarta och sparade pitching från lördagens matcher mot Rättvik till måste-matcherna mot Stockholm ställde upp med bra pitching och bra defensiv och tog de poäng som behövdes för att vinna både match 1 och 2 på söndagen.

Slutresultatet i match 1 skrevs till 8-3 och i andra matchen så vann Leksand med 5-0. 

Därmed så lyckades Stockholm inte knipa den sista slutspelsplatsen.

En svängig säsong med ett i princip nytt lag för Stockholms del har sett uppgångar och dalar men gjorde allt som allt en godkänd säsong efter omständigheterna.

Vi tackar alla som har varit inblandade för sitt fantastiska stöd under säsongen 2021 och ser fram emot 2022 som förhoppningsvis blir ett mer normalt år utan restriktioner och senareläggning av säsongen.

Skribent: Stockholm BSK
E-post: Adressen Gömd

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info