Hoppa till sidans innehåll

Rapport från Mosquito Cup!

04 JUL 2015 09:30
Den 26-28 Juni gick Mosquito Cup av stapeln i Sundsvall. Stockholms kadetter (U15) var det representerande laget från Stockholm. Nedan följer en rapport skriven av Anders Jonsson som var närvarande vid turneringen.
  • Uppdaterad: 25 SEP 2015 01:48

Ett antal fullastade bilder med 11 spelare och flertalet ledare/föräldrar for upp mot Sundsvall med olika starttider på fredagen och checkade in under kvällen på Scandic Nord. Detta år hade vi fått ett väldigt bra spelschema vilket innebar att vi kunde ta lite sovmorgon båda dagarna. Då cupen hade lagts en månad senare än vanligt var det inte lika många lag anmälda. U12 bestod endast av två lag (Sundsvall och Rättvik) som fick spela double headers. I U15 turneringen fick Stockholm möta Sundsvall, Rättvik och Gävle. Lördagsmorgonen började med regn som sedan avtog helt innan vår första match. Där ställdes vi mot Rättvik, och efter den första inningen hade Stockholm ledningen med 9-1. Slutresultatet skrevs till 16-4.

 

Efter matchen var det dags för lunch och som alltid uppe i Sundsvall bjuds det på bra husmanskost som glatt förtärdes. I den andra matchen mot Sundsvall var det poängmässigt ganska jämt i de två första inningarna men sedan kunde Stockholm dra ifrån och slutresultatet skrevs till 14-2.

 

Trots sovmorgon på söndagen så ställde Alex, Elias och Isak upp för Sundsvall när de behövde hjälp med spelare för deras tidiga söndagsmatch. Vädret var betydligt bättre på söndagen och med klar himmel stekte solen på hela dagen.

 

Matchen mot Gävle visade heller inte att det gick någon nöd på Stockholms spelare och trots några suck och stön över värmen så skrevs slutresultatet till 25-2.

 

I finalen ställdes Stockholm mot Sundsvall. Matchen började lite trevande med endast 2-0 efter två innings. Men efter en 9 poängs inning av Stockholm så gjorde det ingenting att Sundsvall sedan sprang in 7 poäng utan slutresultatet skrevs till 11-7 och Stockholm stod som segrar för Mosquito Cup 2015!

 

Vi tackar alla duktiga spelare, ledare och otroliga föräldrar som ställer upp och supportar våra spelare in i det sista. Vi riktar även ett stort tack till Anders Jonsson som skrivit denna rapport vi fått ta del av!

Skribent: Stockholm Baseboll

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info