Hoppa till sidans innehåll

Peter Johannessen Förstärker Truppen inför slutspelet - Viktig Match mot Sumpan på Tisdag

16 AUG 2010 23:15
Efter att ha spenderat säsongen med proffsspel i Italien har landslagsoutfieldern och förra årets MVP Peter Johannessen återvänt till Stockholm efter EM uppehållet och är en viktig förstärkning inför slutspelet och jakten på ett tredje SM-guld. Närmast väntar Sundbyberg på tisdag kväll på Örvallen med start klockan 20:00.
  • Uppdaterad: 14 AUG 2011 21:25

Efter MVP året 2009 fick Peter Johannessen chans till proffspel i Italienska klubben De Angilis Godo Knights som spelar i den Italienska högsta divisionen. Peter som även representerade Sverige i EM i Stuttgart där han bla slog 2 homeruns har nu återvänt till Stockholm för att avsluta säsongen där han dom senste två säsongerna varit ankare på centerfield och varit en stor del i de senaste årens framgångar.

 

Peter Johannessen

 

På tisdag väntar kvällsmatch på bortaplan mot Sundbyberg på Örvallen. Förra veckans möte slutade med Stockholms-seger med 4-3 efter att söderortslaget vänt ett 3-0 underläge i som 3 sista inningarna. Matchen är extra viktig eftersom den avgör vilket lag som får fördel om lagen skulle sluta på lika många vinster i sluttabellen. Samtidigt har Stockholm chansen att ta ett stadigt grepp om serieledningen inför dom 4 sista matcherna medans det för Sundbyberg handlar om att gå upp på samma poäng som Stockholm och serieledning.

 

Det väntas bli en minst lika spännande match som förra veckan och dom troliga startande pitcherna är Jakob Claesson för Stockholm och Nick Soubiea för Sundbyberg. Stockholm hoppas även att Joakim Claesson snart ska kunna göra comeback på pitcherkullen. Joakim som har haft problem med en axel efter EM-turneringen i Stuttgart är en viktig del i Stockholm slutspelsplaner. Detsamma gäller catchern Björn Johannessen som dras med en knäskada som han ådrog sig i matchen mot Frankrike. Båda väntas dock återvända till sina ordinarie positioner inom kort.

Skribent: Joakim Claesson

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info