Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har Ordet

20 MAJ 2012 18:39
Hej Baseboll och Softboll vänner!
Nu börjar det äntligen bli riktig härligt ute, solen strålar och det är skapligt varmt. Nu är det verkligen full aktivitet i vår förening.
  • Uppdaterad: 05 AUG 2012 17:44

Säsongen är igång sedan ett par veckor tillbaka och samtliga lag har spelat sina första matcher. Vår spelare och ungdomscoach, Joel Molina från Puerto Rico har anlänt och vi hälsar honom hjärtligt välkommen och ser fram emot en givande och härlig sommar tillsammans med honom.

Jag vill börja med att tacka till alla som deltog i städdagen på basebollplanen. Det är strålande att så många, är med och arbetar med både det ena och det andra. Basebollplanen fick nytt grus och gjordes i ordning inför säsongen. Klubbhuset storstädades invändigt Ett stort och varmt tack till er alla för insatsen.

Vi har mycket aktiviteter under sommaren som jag vill passa på att uppmärksamma er på. Som vanligt behöver vi ju hjälpas åt för att få det att fungera.

Stockholms stad firar i år minnet av OS 1912. Vi ska delta igenom att ha aktiviteter på Gärdet den 9/6 i form av ”prova på” samtidigt som några ungdomsmatcher spelas vid samma tillfälle. Sedan har vi elitserien på Skarpnäck den 16/6 som en ”OS-match” då vi kommer att ha besök av en olympier och kanske även prova på. Boka in dessa datum för jag hoppas ni kan vara med och hjälpa till. Här gäller det att sprida information om vår idrott och det kanske även kan leda till att vi kan rekrytera fler ungdomar som vill spela. Meddela gärna mig eller Robban om ni har möjlighet att vara med under dessa dagar.

Homerun derbyt är planerat till 12/6 med samling kl 18. Inför kvällen, samlar varje spelare in sponsorer som sponsrar med ett belopp per meter spelaren slår.
Mer information kommer på hemsidan när vi närmar oss och i mitten på nästa vecka kommer ledarna för ungdomslagen har mer information och "sponsorsblanketter" för alla spelare. Dessa kommer även att finnas i klubbhuset. Som vanligt kommer grillen att vara tänd med möjlighet att köpa billiga hamburgare och dricka.

Basebollskola för pojkar och flickor i åldern 8-14 år blir det självklart även i år. Under vecka 24-25, det vill säga 14, 15, 18,19 samt 20:e  juni och under vecka 33, 13-17 augusti mellan kl 10-15 på Skarpnäcks Basebollplan. För spelare i Stockholm baseboll och softboll klubb som redan betalat spelaravgift för 2012 så är kostnaden 300 kr per vecka (lunch ingår inte) Är du inte medlem är kostnaden 600 kr per vecka (lunch ingår inte) Anmäl till This is a mailto link senast 10 juni för vecka 24-25 eller den 10 augusti för vecka 33.  Du väljer naturligtvis själv om du vill delta en eller två veckor.

Som vanligt ska vi även i år arrangera vår ungdomsturnering Näcken Cup. Den 11-12 augusti går det hela av stapeln och där kommer vi att behöva många medlemmars arbetsinsats för att det ska fungera, så boka in dessa datum redan nu. Anmäl dig till Anna Holmberg, Ante Carlstedt eller Rickard Wingemo så talar de om vad just du kan hjälpa till med.

Sist men inte minst så vill jag önska alla våra duktiga spelare och ledare fortsatt lycka till säsongen 2012. Vi ses på baseboll- och softbollplanen
Yvonne

Skribent: Stockholm Baseboll

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info