Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har Ordet

22 APR 2010 15:43
Nu verkar våren äntligen infunnit sig även om regnet just nu öser ner utanför mitt fönster och det är ganska kyligt fortfarande. Nu är det ca 1 ½ vecka kvar till seriepremiären för seniorerna och jag hoppas ni sluter upp och kommer till Skarpnäck och hejar på när vi tar emot Tranås den 1:a maj.
  • Skapad: 22 APR 2010 15:43

Den egentliga anledningen till att jag skriver denna gång  är för att jag vill tacka alla som deltog i vår städdag på basebollplanen i lördags den 17/4. Det var helt fantastiskt att se så många, närmare 50 personer, arbeta med både det ena och det andra. Basebollplanen fick nytt grus, gräskanter beskars och en ny pitcherkulle byggdes upp, Klubbhuset storstädades invändigt och målades utvändigt. Dessutom byggdes nya trappor och verandan och förstubron reparerades. Slagtunneln fick nytt grus och gjordes i ordning. Det krattades runt planen, plockades skräp och städades container. Det enda som återstår är lite rester av målning på huset och spelarbåsen som vi får hjälpas åt med nu under maj.

 

Ett stort och varmt tack till er alla för insatsen i lördags jag är imponerad av det jobb ni lägger ner. Det är så härlig stämning vid planen och det känns verkligen roligt att vara där och träffa er alla.

 

Väl mött på basebollplanen
Yvonne

Skribent: Yvonne Claesson

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info