Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har Ordet!

26 SEP 2013 20:37
Stockholm i mitt hjärta
  • Skapad: 26 SEP 2013 20:37

Det känns härligt att vara Stockholms fan.  Tänk vilken säsong vi haft, det är verkligen en Grand slam för att använda basebollspråk. Det har varit en trevlig säsong med härlig stämning och jag tänker med glädje och stolthet på SM-guld för både seniorer, juniorer och kadetter samt på alla cup vinster för våra B-ungdomar. Vi ska inte heller glömma våra knattar som kämpar tappert på plan varje söndag. Otroligt och nästan lite overkligt känns det.

 

Ett stort GRATTIS! till alla spelare och ledare, jag vet att ni lagt ner mycket arbete hela året. Ni har all anledning att känna er riktigt stolta, ni har ett enormt engagemang och en vilja att utveckla både er själva som spelare och ledare men även att utveckla hela föreningens verksamhet. Det är, enligt mitt sätt att se, det som är en av nycklarna till vår framgång.

 

Nu passar vi på och njuter lite av segerns sötma, för om ett par veckor är det dags starta upp arbetet inför nästa säsong. Föreningen växer, och att vi har en god återväxt av spelare finns det inget tvivel om. Därför måste vi nu fundera på hur vi vill utveckla vår verksamhet vidare framöver och hur vi som förening kan bidra till utvecklingen av svensk baseboll och softboll.  Vi startar höstens arbete med ledardag i föreningen för att sedan delta i verksamhetskonferenser på förbundsnivå, och utbildning för coacher.

 

Jag vill självklart också passa på att tacka alla funktionärer, föräldrar och publik som kämpat tappert hela säsongen, er insats har varit ovärderlig ni har alla en del i våra framgångar.

.

Hälsar
Yvonne

Skribent: Stockholm Baseboll

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info