Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har Ordet

21 JUN 2012 14:31
Hej Baseboll och Softboll vänner!
Det är en regnig sommar vi har även om solen skiner just idag. Trots vädret är det verkligen full aktivitet i föreningen, vi är mitt inne i säsongen med allt vad det innebär
  • Uppdaterad: 05 AUG 2012 17:44

Vi har redan hunnit med mycket förutom ordinarie seriespel som t.ex. ”prova på” aktiviteter och ungdomsmatcher på Gärdet, vilket har lett till att vi har några nya intresserade ungdomar som vill prova baseboll och softboll. Vi har haft ”OS-match” på Skarpnäck, eller åtminstone en del av en match eftersom det tyvärr ösregnade, med celebert besök av handbollslegendarer tillika olympier.

 

I förra veckan var det även start för basebollskolan som sedan pågått under fem dagar. Kul att det är så många ungdomar som varit med och att vi haft deltagare med som spelat baseboll för första gången.

Från nästa vecka är det start för sommarbaseboll (vecka 26-32) på måndagar, onsdagar och fredagar mellan 10-13 där alla föreningens ungdomar är välkomna att delta utan kostnad.

 

Sen måste jag passa på och tacka alla som deltog i Homerun Derbyt den 12 juni.  Det blev en fin kväll trots att den tidiga kvällen började med regn, så sken det upp och blev en härlig, solig kväll med många långa slag, och mycket sponsorer som spelarna hade lyckats få ihop. Vi fick in ca 13 000 kr till föreningen. HJÄRTLIGT TACK! till alla sponsorer, spelare, ledare och föräldrar som gjorde denna kväll till en rolig kväll på flera sätt.

 

Annars har säsongen har som vanligt börjat bra för våra lag och vi har redan hunnit med många matcher i seriespel för samtliga lag, och ett flertal turneringar för våra ungdomslag. Senaste ungdomsturneringen var i Mosquito Cup i Sundsvall och både kadetter och B-ungdom deltog.  B- Ungdomarna spelade final och slutade på en mycket hedrande andraplats och Kadetterna gick till final och vann. Helt suveränt jobbat av alla spelare, ledare och coacher. Ni är grymma! Även ett stort tack till alla föräldrar som var med och hejade.

 

Seniorerna och juniorerna har även de inlett säsongen bra. I nuläget ligger seniorerna på andra plats i en något haltande serietabell och juniorerna har vunnit samtliga matcher i sin serie. Verkligen bra jobbat och hoppas att det går bra även resten av säsongen och att matcherna inte ska regna bort hela tiden.

 

Jag vill också passa på och tacka alla som hjälpt till med att stå kiosken, och att fixa i ordning vid och på basebollplan. När vi alla hjälps åt blir det lättare. De som ännu inte haft möjlighet att vara med så mycket har fortfarande chansen att hjälpa till i kiosken eller med annat. Vi har t.ex. vår årliga ungdomsturnering Näcken Cup 10-12 augusti där vi kommer att behöva många medlemmars arbetsinsats för att det ska fungera, så boka in dessa datum redan nu. Anmäl dig till Anna Holmberg, Ante Carlstedt eller Rickard Wingemo så talar de om vad just du kan hjälpa till med.

 

Ha nu en riktigt trevlig midsommar och en skön fortsättning på sommaren

Yvonne Claesson

Skribent: Stockholm Baseboll

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info