Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har Ordet

20 AUG 2010 13:43
Vilken fantastisk helg vi hade för en dryg vecka sedan när Stockholms baseboll och softboll klubb, för sjunde gången, arrangerade Näcken Cup.
  • Skapad: 20 AUG 2010 13:43

Ordförande med SM-Guld

Jag känner mig riktigt upprymd, vilken stämning. Det var en härlig helg med sol, många deltagare, fans och föräldrar och vilken aktivitet det var på baseboll - och softbollplan.
Vi hade rekordstort deltagande med 17 lag denna gång, och det spelades 31 matcher totalt. Mellan 150-200 ungdomar var i farten, och det är fantastiskt att se hur alla kämpar.

För första gången blev det hemmaseger för både Kadetter och B-ungdom Ett stort GRATTIS jag vet att ni jobbat hårt för detta.

Jag vill också passa på och tacka organisationskommittén och alla andra medlemmar, föräldrar och övriga som var med och hjälpte till under turneringen. Ni gjorde som vanligt ett grymt bra jobb och det skulle inte vara möjligt att genomföra Näcken Cup utan er insats. Jag känner mig stolt över ert engagemang och vårt genomförande av arrangemanget.

På Juniorsidan har vi haft ett längre uppehåll pga. EM kval och senior EM i baseboll men nu till helgen så är vi igång igen. Denna helg är det Göteborg som väntar. Så småningom väntar fler matcher och förhoppningsvis SM slutspel som slutkläm på säsongen. Jag håller på er, och önskar er lycka till.

Även seniorerna har haft ett långt uppehåll av samma anledning som juniorerna men sedan ett par veckor tillbaka är serien igång. Senast blev det vinst mot Sundbyberg i en välspelad och otroligt spännande match, vilket resulterade i att Stockholm tog ledningen i elitserien. Nu är det två helger kvar med hemmamatcher mot Göteborg och Karlskoga samt en uppskjuten regnmatch mot Sumpan sedan är det dags för slutspel. Det är oerhört jämt i serien så spänningen stiger. Jag håller tummarna och önskar lycka till och tror säkert ni kan bjuda upp till kamp om SM-guldet.

Yvonne Claesson

 

Läs de tidigare "Ordförande har Ordet" här

Skribent: Yvonne Claesson

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info