Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har Ordet!

20 AUG 2013 16:03
Hej Baseboll och Softbollvänner!

Vilken fantastisk helg vi hade för en dryg vecka sedan när Stockholms baseboll och softboll klubb, för tionde gången, arrangerade Näcken Cup
  • Skapad: 20 AUG 2013 16:03

Jag känner mig så glad, vilken stämning. Det var en härlig helg med bra väder, många deltagare, fans och föräldrar och vilken aktivitet det var på baseboll - och softbollplanen. Vi hade 10 deltagande lag denna gång, och det spelades 25 matcher totalt. Ca 130 ungdomar var i farten, och det är fantastiskt att se hur roligt alla har och hur alla kämpar.  I år blev det hemmaseger för både Kadetter och B-ungdom.  Ett stort GRATTIS! Jag vill också passa på och tacka organisationskommittén och alla medlemmar, föräldrar och övriga som var med och hjälpte till under Näcken Cup. Ni gjorde som vanligt ett grymt bra jobb och det skulle inte vara möjligt att genomföra Näcken Cup utan er insats. Ert engagemang är ovärderligt.

 

På ungdomssidan är nu sommarbaseboll och basebollskolan avslutade men det återstår ännu några matcher i 08 serien, Bocken Cup i Gävle för både kadetter och B-ungdom samt Ungdoms SM för kadetter som går av stapeln i Alby den 14-15/9. Jag vet att ni kommer att bjuda upp till god kamp om SM titeln, så stort lycka till!

 

I söndags var det även dags för Knatteskolan att dra igång efter sommaruppehållet. Härligt att alla är i farten igen. Om du känner någon mer som är intresserad av att vara med eller är intresserad själv så prata med Magnus eller Jakob, det finns alltid plats för fler deltagare.

 

Efter att våra duktiga seniorer vunnit grundserien stiger nu spänningen då Stockholm för sjätte året i rad ska spela SM semifinal. SM semifinalen spelas i bäst av 5 matcher och den 24-25/8 börjar vi på bortaplan i Sundbyberg med en match på lördagen och en på söndagen.  Helgen den 31/8-1/9 är det hemmamatcher på Skarpnäck. Då är det två matcher lördag om så behövs samt en på söndagen vid behov. Vi håller såklart tummarna och önskar lycka till och jag är helt säker på att ni bjuder upp till hård kamp om SM-guldet.

 

Stockholms juniorer har under denna säsong spelat i den centrala regionsserien, och gjort det på ett alldeles strålande sätt. Med undantag av någon uppskjuten match är serien färdigspelad, med Stockholm i topp.  Helgen den 21-22/9 är det dags att spela om Junior SM i Karlskoga. Jag önskar er lycka till och är helt övertygad om att ni kommer att kämpa om SM titeln, ni är grymt duktiga.

Med risk för att vara tjatig så säger jag det jag sagt många gånger förut,  

Det känns härligt att vara Stockholms fan!   Jag är stolt över den verksamhet vi har i klubben. Till sist hoppas jag att ni alla kommer och hejar fram våra lag under sista delen av säsongen och i kampen om SM gulden. Det betyder mycket att ha en egen hejaklack.

 

Vi ses

Yvonne Claesson

Skribent: Stockholm Baseboll

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info