Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har Ordet

24 AUG 2011 16:21
Hej Baseboll och Softbollvänner!

Vilken fantastisk helg vi hade för en dryg vecka sedan när Stockholms baseboll och softboll klubb, för åttonde gången, arrangerade Näcken Cup.
  • Uppdaterad: 05 AUG 2012 17:45

Jag känner mig så glad, vilken stämning. Det var en härlig helg med bra väder, många deltagare, fans och föräldrar och vilken aktivitet det var på baseboll - och softbollplanen. Vi hade 12 deltagande lag denna gång, och det spelades 27 matcher totalt. Ca 150 ungdomar var i farten, och det är fantastiskt att se hur roligt alla har och som alla kämpar.  För andra året i rad blev det hemmaseger för både Kadetter och B-ungdom Ett stort GRATTIS! Och visst är det kul att vinna men det viktigaste är ändå att glädjen att få spela baseboll tillsammans är det som står i fokus. På ungdomssidan återstår ännu en del matcher och så även Ungdoms SM för kadetter som går av stapeln i Nyköping den 10-11/9. Jag vet att ni kommer att bjuda upp till god kamp om SM titeln, så lycka till!

 

Jag vill också passa på och tacka organisationskommittén och alla andra medlemmar, föräldrar och övriga som var med och hjälpte till under turneringen. Ni gjorde som vanligt ett grymt bra jobb och det skulle inte vara möjligt att genomföra Näcken Cup utan er insats. Jag känner mig stolt över ert engagemang och vårt gemensamma genomförande av arrangemanget.

På Juniorsidan är nu serien färdigspelad, med Stockholm i topp, och till helgen väntar Junior SM på Skarpnäck. Hela lördagen 27/8 är det matcher som pågår och finalen går av stapeln kl 19.00. Stockholm spelar semifinal med start kl 10 och jag hoppas att alla som har möjlighet kommer och hejar under dagen. Lycka till!

I söndags var det dags för Knatteskolan att dra igång efter sommaruppehållet. Denna gång blev det rekordmånga deltagare närmare bestämt 16 småknattar som tränade baseboll. Verkligen kul att se. Om någon mer är intresserad så prata med Magnus eller Jakob.

 

Även seniorerna är igång efter ett långt uppehåll. Tyvärr har regn och rusk stoppat en del matcher som ännu inte kunnat spelas vilket gör att serien haltar lite. Stockholm har i nuläget ledningen i elitserien och på söndag 28/8 är det dags för hemmamatcher mot Leksand. Sedan har vi en hemmamatch och två bortamatcher kvar innan det är dags för slutspel. Spännande så det förslår. Jag önskar lycka till och tror ni kan bjuda upp till hård kamp om SM-guldet.

 

Sist men inte minst så hoppas jag att så många som möjligt kan komma och heja fram våra lag under sista delen av säsongen. Det betyder mycket att ha en egen hejaklack.


Vi ses på basebollplan

Yvonne

Skribent: Jakob Claesson

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info