Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har Ordet

16 MAR 2010 09:44
Hej Baseboll och Softbollvänner!
Tiden går fort och vi är redan inne i mars. Det är fortfarande full vinter men vi får hoppas att våren snart infinner sig på riktigt för det dröjer inte länge innan vi är inne i en ny säsong.
  • Skapad: 16 MAR 2010 09:44

Ordförande med SM-Guld Träningen och planeringen inför denna är redan i full gång och jag är övertygad om att det kan bli ett bra år såväl på planen som utanför även 2010. Det känns härligt att vi snart är inne i en ny säsong med allt vad det innebär.

Säsongen 2009 var fantastisk på många sätt och jag tycker vi tillsammans är på god väg att skapa en förening som vi alla kan trivas i och vara stolta över. Självklart finns det fortfarande massor att jobba med och vi behöver bli fler som hjälpas åt med det som krävs för att allt ska fungera.

Jag vill också passa på och tacka för en riktigt bra arbetsdag i samband med årsmötet i februari, när vi jobbade med verksamhetsidé, vision och värdegrund. Det var mycket kreativitet och många goda idéer som diskuterades. Det känns extra roligt att ta med sig känslan av engagemang och gemenskap som utmärkte denna dag in i säsongen 2010. Det är min övertygelse att detta grundläggande arbete som vi nu gör tillsammans ger vår förening en bra grund att stå på både i med- och motgångar. Vi har redan så mycket positivt att ta med oss i det fortsatta arbetet och den viktigaste ingrediensen är att vi har roligt tillsammans och att vi har en trevlig och god stämning i föreningen. Att det känns kul att gå till basebollplanen inte bara för att spela och träna utan även för att träffa alla andra i klubben. Den känslan tycker jag genomsyrar Stockholms baseboll och softboll klubb, och det är viktigt att behålla den även i framtiden.

Du kommer inom kort att få hem mer information om säsongen 2010, vilka vi i styrelsen är och vilka ansvarsområden vi har samt aktuella avgifter för 2010. Håll utkik efter detta. För att ytterligare hålla dig uppdaterad på vad som händer i föreningen så gå regelbundet in på vår hemsida där aktuella händelser och evenemang uppdateras. Där kommer vi även att återkomma med vad vi behöver hjälpas åt med framöver. Som vanligt kommer vi att behöva funktionärer i form av domare, kioskpersonal osv. På hemsidan kommer även en årsplanering att läggas ut så snart den är färdig. Där kan du se när hemmamatcher spelas samt en massa andra evenemang under säsongen som turneringar och liknande.

Väl mött på basebollplanen
Yvonne

100316

 

Tidigare Ordförande har Ordet

Skribent: Ordförande

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info