Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har Ordet!

04 SEP 2014 11:19
Stockholm i mitt hjärta!
  • Skapad: 04 SEP 2014 11:19

Det känns härligt att vara Stockholms fan. ”Monarkerna blev SM kungar” Ett stort och varmt GRATTIS! till alla spelare och ledare i seniorlaget som tog det femte SM guldet på sju år. Det är ett helt fantastiskt resultat och jag vet hur mycket arbete som ligger bakom.  Ni har all anledning att känna er riktigt stolta, ni har ett engagemang och en vilja att utveckla både er själva som spelare och ledare men även att utveckla hela föreningens verksamhet.

 

Vill också tacka och alla medlemmar, föräldrar, organisationskommittén och övriga som var med och hjälpte till under Näcken Cup. Ni gjorde som vanligt ett grymt bra jobb och det skulle inte vara möjligt att genomföra Näcken Cup utan er insats. Det var en härlig helg med fantastiskt väder, många deltagare, fans och föräldrar och vilken aktivitet det var på baseboll - och softbollplanen och på gräsfältet nedanför. Vi hade 16 deltagande lag denna gång, och det spelades 33 matcher totalt. Ca 200 ungdomar var i farten, och det är fantastiskt att se hur roligt alla har och hur alla kämpar.

 

Men säsongen är ju inte slut ännu. Snart är det dags för Ungdoms SM och Junior SM. Kadetterna spelar på Skarpnäck den 13-14/9 och Stockholms kadetter ska så klart delta. Ni är så fantastiskt duktiga och jag önskar Lycka till och håller tummarna att det går bra. Jag hoppas många kan komma och heja samt hjälpa till lite under evenemanget.

Lördagen den 27/9 är det dags för Stockholms juniorer att spela Junior SM i Sundbyberg. Hoppas många kan komma och heja på vårt lag, jag önskar er lycka till och är helt övertygad om att ni kommer att kämpa om SM titeln, ni är grymt duktiga.

 

Hälsar

Yvonne

Skribent: Stockholm Baseboll

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info