Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har Ordet

15 SEP 2011 14:12
Hej Baseboll och Softbollvänner!


  • Skapad: 15 SEP 2011 14:12

Det är knappt så man tror det är sant men nu är vi där igen och spänningen stiger. Stockholms seniorer är i SM final, för fjärde året i rad. Stort Grattis! Ni är fantastiska.
SM finalen spelas i bäst av 5 matcher och den 17-18 september går den av stapeln i Skövde eftersom Göteborgs hemmaplan är vattensjuk och inte spelbar.  Den 24-25 september är det hemmamatcher på Skarpnäck. Vi håller alla tummarna och önskar lycka till och jag är helt säker på att ni bjuder upp till hård kamp om SM-guldet.

Även på juniorsidan har det kämpats hårt och efter en fantastisk säsong var det dags för junior SM- slutspel som gick av stapeln i slutet av augusti på Skarpnäck . Efter en jämn och välspelad final som gick till förlängning och där spelarna var grymt duktiga så slutade Stockholm som tvåa. Jag vet att en del av er fortfarande slickar såren efter förlusten, men jag vill ändå säga GRATTIS! till silvermedaljerna i årets SM. Ni har ett talangfullt gäng som blir att räkna med i nästa års spel också.

På ungdomssidan har våra kadetter haft en strålande säsong vilket på ett mycket förtjänstfullt sätt ledde till seger i ungdoms SM i Nyköping i helgen som var. Ni är fantastiska med er kämparglöd och ert engagemang. Även till er vill jag säga STORT GRATTIS till SM guldet som ni för andra året i rad bärgade till Stockholm.

Under hela säsongen har B-ungdomarna i Stockholm grön och vit kämpat på med en enastående energi och vilja. Senast blev det en andraplats i Billingeslaget . Fortfarande återstår några matcher och jag hoppas ni får en riktigt rolig avslutning på säsongen.

Med risk för att vara tjatig så säger jag igen,  
Det känns härligt att vara Stockholms fan jag är otroligt stolt över den verksamhet vi har i föreningen. Till sist hoppas jag att ni alla kommer och hejar fram seniorlaget i kampen om SM guldet.

Väl mött
Yvonne Claesson

Skribent: Stockholm Baseboll

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info