Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har Ordet

15 SEP 2010 13:43
Hej Baseboll och Softbollvänner!

Det är knappt så man tror det är sant men nu är vi där igen och spänningen stiger. Stockholms seniorer är i SM final, för tredje året i rad. Stort Grattis! Ni är fantastiska.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:01

Ordförande med SM-Guld

SM finalen spelas i bäst av 5 matcher och den 18-19 september går den av stapeln i Karlskoga och den 25-26 september är det hemmamatcher på Skarpnäck. Vi håller alla tummarna och önskar lycka till och jag är helt säker på att ni bjuder upp till kamp om SM-guldet.

Även på juniorsidan har det kämpats hårt denna säsong, vilket även det har resulterat i junior SM- slutspel. Bra jobbat! Slutspelet går av stapeln den 26 september i Sundbyberg.
Stort Lycka till i slutspelet vi håller självklart tummarna även för er.

På ungdomssidan har våra kadetter haft en strålande säsong, den senaste vinsten kom i Billingeslaget härom veckan. Nu till helgen den 18 september närmare bestämt, spelar kadetterna Ungdoms SM i Sundbyberg
Jag hoppas på stor framgång och framförallt att ni har roligt. Lycka till!

Under hela säsongen har B-ungdomarna i Stockholm grön och vit kämpat på med en enastående energi och vilja. Senast blev det en tredjeplats i Billingeslaget efter det att Stockholm grön mötte Stockholm vit i match om tredje pris. Grattis till alla ungdomsspelare till en väl genomförd säsong det är verkligen härligt att se hur ni kämpar och sliter, och framförallt hur roligt ni har.

Som stolt STOCKHOLMSFAN vill jag till sist uppmana alla medlemmar, fans och föräldrar att ni kommer och hejar fram våra respektive lag i kampen om SM gulden.

Väl mött
Yvonne Claesson

Läs de tidigare "Ordförande har Ordet" här

Skribent: Yvonne Claesson

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info