Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har Ordet!

06 MAR 2014 11:12
Hej Baseboll och Softbollvänner!

Tiden går fort och vi är redan inne i början av mars och det är mindre än 2 månader till säsongsstart.
  • Skapad: 06 MAR 2014 11:12

Träningen och planeringen har redan pågått länge och jag är övertygad om att det kan bli ytterligare ett bra år såväl på planen som utanför. Styrelsen och alla ledare och coacher har en inplanerad arbetshelg i slutet av mars. Där ska vi göra en planering för säsongen och diskutera hur vi ska utveckla verksamheten ytterligare. Detta blir på allvar startskottet för säsong 2014. Det känns härligt att det snart är dags och jag tror det är fler än jag som längtar och ser fram emot det.

Jag vill passa på och tacka de som deltog på årsmötet som vi hade den 15 februari, och för att jag fått fortsatt förtroende att vara ordförande. Det är alltid lika trevligt att ses och det är på årsmötet vi beslutar vilken inriktning verksamheten ska ha framåt. Jag tycker att det känns bra att läsa vår verksamhetsberättelse och konstaterar hur mycket bra verksamhet vi har i föreningen. Det finns så mycket kreativitet och goda idéer som gör att föreningen och verksamheten utvecklas hela tiden. Jag vill att ni allihop ska känna att ni är en del av detta och att just du och ditt engagemang har betydelse. Styrelsen har precis haft sitt första möte och vi har gjort en arbetsfördelning som snart läggs ut på hemsidan så du vet vem du kan vända dig till när du behöver.

Även i år ska vi ha hjälp av coacher utifrån. Vi är säkert alla överens om att detta har varit till stor hjälp i arbetet med att utveckla föreningens ungdomsverksamhet och att sprida kunskap om baseboll i skolorna. Både Trevor Rooper och Alex Keenan kommer tillbaka detta år. Vi behöver ordna med ett boende för Alex under perioden 10/5 - 30/9. Finns det någon som kan tänka sig att ha Alex boende hos sig, hör av dig till någon i styrelsen. Det är väldigt viktigt att vi hittar en lösning snarast.

Du ska inom kort få ett mail via dina coacher och lagledare med ett informationsblad gällande säsongen 2014 samt faktura kring årets avgifter. Om du inte fått detta inom ett par veckor, fråga någon av dina coacher eller lagledare eller titta på hemsidan, där det också kommer att publiceras. För att hålla dig uppdaterad på vad som händer i föreningen så gå regelbundet in på vår hemsida där aktuella händelser och evenemang uppdateras. Där kommer vi även att återkomma med vad vi behöver hjälpas åt med framöver. Som vanligt kommer vi att behöva funktionärer i form av domare, kioskpersonal osv. På hemsidan kommer även årets spelscheman mm att finnas.

Vi ses på plan

Yvonne

Skribent: Stockholm Baseboll

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info