Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har Ordet

05 OKT 2012 16:46
Hej Baseboll och Softboll vänner!
Även om ungdomslagen fortfarande tränar utomhus så är det oundvikligt så, att ännu en säsong är på väg mot sitt slut. Tiden går enormt fort när man har roligt.
  • Skapad: 05 OKT 2012 16:46

Måste börja med att säga STORT GRATTIS till våra spelare och ledare i juniorerna och Kadetterna som tog guld i respektive Junior SM och Ungdoms SM. 

Efter en jämn final för juniorerna, där Stockholm in i det sista låg under, lyckades ni vända och vinna. Det är stort. Riktigt bra jobbat! Våra kadetter i Stockholm som under året haft en stor trupp, som alla bidragit till guldet i SM, har under året kunnat delta med två lag i alla turneringar och i 08- serien. Ni är fantastiska med er kämparglöd och ert engagemang.

Under hela säsongen har B-ungdomarna och deras ledare i Stockholm kämpat på med en enastående energi och vilja. Många välspelande matcher och fina cup placeringar av B-ungdomarna. Senast blev det seger i Bocken Cup . Fantastiskt! Ni är grymma.

 

För några veckor sedan så spelade Stockholms Knattelag sina första matcher sedan knattebasebollen startade förra året. Det var Rättvik som kom på besök för två matcher nere på Skarpnäck och båda lagen bjöd på fint spel. Spelarna och ledarna från både Stockholm och Rättvik hade roligt och bjöd publiken på stor underhållning. Ni har verkligen blivit duktiga!

 

Till alla ledare och spelare i seniorlaget vill jag återigen säga tack för en bra säsong och många spännande matcher. Sett med mina och Stockholm basebolls ögon är ni förstås alltid bäst, oavsett resultat.

 

Jag vill också passa på att tacka alla funktionärer, föräldrar och publik som kämpat tappert hela säsongen, er insats har varit ovärderlig ni har alla en del i våra framgångar.

 

Vi ses på en trevlig GULDFEST den 17 november, håll utkik inbjudan kommer via mail och på hemsidan.

Hälsar

Yvonne Claesson

Skribent: Stockholm Baseboll

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info