Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har Ordet

29 SEP 2011 21:04
Ännu en säsong är på väg mot sitt slut, men vilken säsong! Jag känner enorm stolthet och glädje när jag tänker på SM-guld för både seniorer och kadetter, silver för juniorer och många spännande, välspelande matcher och flera cupvinster av B-ungdomarna. Fantastiskt! Ni är grymma.
  • Skapad: 29 SEP 2011 21:04

Ett stort GRATTIS till alla spelare och ledare ni har jobbat hårt och målmedvetet hela året och har all anledning att känna er riktigt stolta över det ni presterat. Ni har ett enormt engagemang, och det känns som om det alltid är väldigt god stämning och många skratt när vi ses.

Jag vill också passa på att tacka alla funktionärer, föräldrar och publik som kämpat tappert hela säsongen, er insats har varit ovärderlig ni har alla en del i våra framgångar.

Nu ska vi njuta lite av segerns sötma innan vi startar upp arbetet inför nästa säsong. Föreningen växer så det knakar, och att vi har en god återväxt av spelare finns det inget tvivel om.
Därför måste vi nu fundera på hur vi vill organisera vår verksamhet framöver och hur vi som förening kan bidra till utvecklingen av svensk baseboll och softboll, och jag hoppas att ni alla vill vara med på den resan.

Vi ses på en trevlig guldfest den 19 november, inbjudan kommer.

Hälsar

Yvonne Claesson

 

Läs tidigare "Ordförande har Ordet"

Skribent: Ordförande

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info