Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har Ordet

29 SEP 2010 08:55
Stockholm i mitt hjärta!
Så här ett par dagar efter senior SM finalen, då vi fortfarande slickar såren efter förlusten mot Karlskoga vill jag ändå lyfta fram vilka fantastiska spelare och ledare vi har i vår förening.
  • Skapad: 29 SEP 2010 08:55

Ordförande med SM-Guld

Först vill jag inleda med att gratulera våra spelare och ledare i kadettlaget till guld i ungdoms SM, ni har haft en strålande säsong och har verkligen förtjänat detta. Ni har all anledning att känna er riktigt stolta över det ni presterat. STORT GRATTIS!

När det gäller seniorerna vill jag säga att er insats under året har varit fantastisk, även om jag förstår att det just nu känns hårt. Ni tog er till SM final för tredje året i rad, det är inte så många lag som gjort det. Ni ska vara stolta över er själva och försök ta med er det positiva från säsongen som gått och förhoppningsvis kanske det kan vara en injektion att blicka framåt och satsa mot 2011. Jag är helt övertygad om att vi kommer att se fler SM finaler där Stockholms seniorer deltar.

Samtidigt som senior SM pågick så spelade Stockholms juniorer SM slutspel i Sundbyberg. Efter förlust mot Tranås i semifinalen fick Stockholms juniorer möta Göteborg i match om SM bronset. Här visade Stockholm hur en slipsten ska dras och kunde slutligen ta hem SM bronset. Bra jobbat och GRATTIS!  Jag är helt säker på att vi i framtiden kan se fram mot flera junior SM slutspel.

B-ungdomarna i Stockholm grön och vit kämpar på och har vunnit ett flertal matcher även de. Stockholm har vunnit både Knäcke cup och Näcken cup och haft bra placeringar i flera turneringar. GRATTIS! Fortfarande återstår några matcher i 08- serien. Ni har gjort enastående framsteg under säsongen och förhoppningsvis lärt er mycket baseboll. Bra jobbat, jag ser redan fram emot nästa säsong.

Jag vill också passa på att tacka alla funktionärer, föräldrar och publik som kämpat tappert hela säsongen, er insats har varit ovärderlig.

Och vet ni det är fortfarande härligt att vara Stockholms fan, och jag är riktigt stolt över spelare, ledare och den verksamhet vi har.

Vi ses på en trevlig fest senare i höst, närmare bestämt den 20 november. Vi har 20- års jubileum som förening och ett kadettguld samt andra bra insatser under säsongen att fira. Håll utkik efter inbjudan.

Väl mött
Yvonne Claesson


Läs de tidigare "Ordförande har Ordet" här

Skribent: Ordförande

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info