Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har Ordet!

16 DEC 2014 13:00
Hej alla baseboll och softboll vänner!
Mörkt, mörkt och mörkt är nog den bästa beskrivningen av tillvaron just nu. Tiden går fort och snart är det jul igen.
  • Skapad: 16 DEC 2014 13:00

Det känns som nästa säsong är väldigt långt borta men jag vet att tiden går fort och att förberedelserna och planeringen inför densamma redan har börjat med träningar för de flesta lag, flera utbildnings och diskussionsdagar för våra coacher och ledare i klubben för att tillsammans utveckla verksamheten vidare.

Först vill jag tacka för den otroligt trevliga festen vi hade i mitten av november. Fantastiskt roligt att så många ville komma och äta gott och umgås. Det är verkligen roligt att träffa er alla. Känner en enorm stolthet när jag tänker på den verksamhet vi har. Hela föreningen är full av hjältar i form av engagerade ledare, spelare, föräldrar, funktionärer och supporters och alla tillsammans kan vi åstadkomma nästan vad som helst om vi vill.

Vill här passa på att flagga för MY mässan 2015 som går av stapeln den 3-6 januari på Älvsjö mässan. Där ska vi tillsammans med andra klubbar i Stockholmsområdet ha baseboll och softboll som ”prova på aktivitet”.
Detta är ett unikt tillfälle att marknadsföra baseboll och softboll och det brukar vara ca 10 000 besökare under dessa fyra dagar (www.my2015.se)
Mässan är öppen kl. 11-17 varje dag, och vi kommer som vanligt att behöva instruktörer där hela tiden Hör av er via mail till Robban Claesson (This is a mailto link) om du har möjlighet att ställa upp och hjälpa till. 

Slutligen ett stort tack till alla ledare, spelare, funktionärer, föräldrar och icke att förglömma vår publik, för den gångna säsongen.
Ni har alla en del i framgångarna och den trevliga och goda stämning som råder i Stockholms Baseboll och Softboll Klubb. 

 

Styrelsen och jag önskar er alla en riktigt GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR!

 

Yvonne ClaessonSkribent: Stockholm Baseboll

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info