Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har Ordet

09 DEC 2011 16:26
I skrivande stund har mörkret precis lagt sig och snöblandat regn smattrar mot fönsterrutan, det är helt galet vad det är mörkt just nu.
  • Skapad: 09 DEC 2011 16:26

Det känns som nästa säsong är väldigt långt borta men jag vet att tiden går fort och att förberedelserna inför den redan har börjat med träningar för de flesta lag. 

 

Vill även här passa på att flagga för Stockholm Wintergames ( www.wintergames.se ) Efter att ha fått en förfrågan från Stockholms idrottsförbund så har vi anmält att baseboll och softboll ska vara med som ”prova på aktivitet” vid Stockholm Wintergames 4-7 januari på Älvsjö mässan. Detta är ett unikt tillfälle att marknadsföra baseboll och softboll och det brukar vara ca 10 000 besökare under dessa fyra dagar.

Mässan är öppen kl 10-18 varje dag.  Vi, tillsammans med de andra klubbarna i Stockholmsområdet, behöver ha instruktörer där hela tiden och vi delar upp dagarna i två pass 10-14 och 14-18. Jag gissar att vi behöver vara minst 2 personer där åt gången (gärna fler om vi har möjlighet) Där kommer att finnas möjlighet att slå i en slagtunnel och möjlighet att prova att kasta och fånga. Hör av er via telefon eller mail till mig om du har möjlighet att ställa upp och hjälpa till.

 

Jag vill också tacka för den otroligt trevliga guldfesten vi hade i mitten av november.
Fantastiskt roligt att så många ville komma och äta gott och umgås.  Återigen så slås jag av vilken härlig och god stämning vi har i föreningen. Det är verkligen roligt och positivt att träffa er alla.

 

Slutligen ett stort tack till alla ledare, spelare, funktionärer, föräldrar och icke att förglömma vår publik, för den gångna säsongen. Ni har alla en del i framgångarna och den trevliga och goda stämning som råder i Stockholms Baseboll och Softboll Klubb.

Styrelsen och jag önskar er alla en riktigt GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR!

 

Yvonne Claesson

Skribent: Stockholm Baseboll

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info