Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har Ordet

19 APR 2011 09:37
Hej Baseboll och Softboll vänner!
Idag är det riktig vår, ja det känns nästan som sommar faktiskt.
Och nu är det bara ca 2 veckor kvar till säsongspremiären för i stort sett alla lag i Stockholm Baseboll och Softboll Klubb.
  • Skapad: 19 APR 2011 09:37

Ordförande med SM-Guld

Under veckan anländer våra amerikanska spelare och ungdomscoacher Justin Trejo och Sean Iverson till Stockholm. Vi hälsar dem hjärtligt välkomna och ser fram emot en givande och härlig sommar tillsammans med dem.

Ett stort tack till alla som deltog i städdagen på basebollplanen i lördags. Det är helt fantastiskt att så många, ca 40 personer, är med och arbetar med både det ena och det andra.
Basebollplanen fick nytt grus och gjordes i ordning inför säsongen.
Klubbhuset storstädades invändigt och målades färdigt utvändigt. Dessutom målades alla spelarbåsen på baseboll- och softbollplan. Slagtunneln gjordes i ordning och sist men inte minst flyttades allt material ut i vår nyinredda container. Ett stort och varmt tack till er alla för insatsen i lördags och tack till er som arbetat med att få containern i ordning. Jag är imponerad av det jobb ni alla lägger ner.

Tyvärr så kunde jag inte själv delta denna gång eftersom jag befann mig på ett annat basebolluppdrag. Under helgen ingick jag i en grupp med deltagare från andra föreningar och Svenska baseboll och softboll förbundet för att vi tillsammans skulle inleda ett arbete kring Svensk baseboll och softbolls varumärke i framtiden. Helgens arbete var den första delen i en längre process som syftar till att arbeta fram och förankra varumärket för våra idrotter, baseboll och softboll, både internt i våra föreningar och distrikt, och externt. Det är ett spännande arbete som utförts under helgen och vi kommer säkert att återkomma till detta flera gånger även inom vår förening innan allt är klart.


Glad Påsk till er alla och snart är det dags
vi ses på basebollplanen
Yvonne

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info