Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har Ordet!

22 APR 2015 17:14
Hej Baseboll och Softbollvänner!
  • Skapad: 22 APR 2015 17:14

Tiden går rasande fort och vi är redan inne i april och snart är det säsongsstart. Opening Day är den 2 maj klockan 13 då Stockholms seniorer A möter Sundbyberg i första matchen i elitserien.  

Träningen och planeringen har redan pågått länge och jag är övertygad om att det kan bli ytterligare ett bra år såväl på planen som utanför. Stockholms ledare och coacher har tillsammans arbetat kring hur vi på bästa sätt genomför säsongen 2015 med allt vad det innebär, och hur vi fortsätter utveckla verksamheten på bästa sätt.  

Den 11 april hade vi vår städdag på och runt plan och klubbhus. Roligt att vi var så många som hjälptes åt. Det blev väldigt mycket bra uträttat under dagen. Ett stort och varmt tack till er alla för insatsen, jag är imponerad av det jobb ni lägger ner. Det är så härlig stämning vid planen och det känns verkligen roligt att vara där och träffa er alla. 

Vill även påminna om att det är viktigt att betala in årets medlemsavgift och spelaravgift så vi kan licensiera alla spelare innan säsongsstart. Utan licens får man inte spela. 

För att hålla dig uppdaterad på vad som händer i föreningen så gå regelbundet in på vår hemsida där aktuella händelser och evenemang uppdateras. Vi kommer som vanligt att behöva hjälpas åt med matcharrangemang som t.ex. att stå i kiosken, skriva protokoll och andra evenemang som föreningen ska genomföra  

Sist men inte minst så vill jag önska alla våra duktiga spelare och ledare fortsatt lycka till säsongen 2015.  

Vi ses på baseboll- och softbollplan 

Ser fram mot att träffa er alla 

Yvonne

Skribent: Stockholm Baseboll

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info