Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har Ordet!

25 JUL 2014 12:15
Hej Baseboll och Softboll vänner!
  • Skapad: 25 JUL 2014 12:15

Tänk det är redan i slutet av juli och vi är mitt inne i andra delen av säsongen. Efter diverse landslagsaktiviteter så drar nu serierna för seniorer igång igen. Stockholms seniorer leder Elitserien och är redan klara för semifinal, tack vare en lysande säsong hittills. 
Juniorlaget har även de haft uppehåll med landslagsaktiviteter, och har ett par matcher kvar innan slutspel i september. Även juniorerna leder serien och vi kan se fram emot slutspel även för deras del.

 
Ungdomslagen har just nu ett längre uppehåll i sina serier, men det är fortfarande sommarbaseboll tre dagar i veckan. Snart är det dock dags för seriespel och turneringar igen och då startar vi upp med vår egen ungdomsturnering Näcken Cup den 8-10 augusti på Skarpnäck. Det är i år fler deltagande lag än någonsin, vilket är väldigt roligt. Men för att det ska fungera så behöver vi hjälp i kiosken och med luncherna samt med speakers, protokollförare och domare.
Hör av dig till Cissi Lindh, Snigeln eller Anne-Lee om du kan ställa upp och hjälpa till. Varje stund du har möjlighet är till stor hjälp. Detta är en speciellt rolig turnering för våra ungdomsspelare och för att det ska bli ett lyckat arrangemang är klubben beroende av hjälp från föräldrar och övriga medlemmar.
Jag hoppas vi ses under Näcken Cup och önskar alla Stockholms ungdomar lycka till.

Passar också här på att påminna om aktiviteter som händer efter Näcken Cup

Basebollskola för pojkar och flickor i åldern 8-12 år

Under vecka 33, det vill, säga 11-15 augusti mellan kl 10-14 på Skarpnäcks Basebollplan. Kostnad 400 kr per vecka (lunch ingår inte) Betalas in på BG 5712-0982, ange namn och personnummer samt aktivitet du deltar i. Anmälan: till This is a mailto link senast 8 augusti.  

We are Sthlm i Kungsträdgården

Den 12-16 augusti är vi tillsammans med övriga klubbar i Stockholmsområdet självklart med och visar upp våra sporter. Men vi behöver bemanna dagarna med funktionärer. Dagarna är indelade i 2 pass kl. 11.45–16.30 samt kl. 16.15–20.15. Vi kommer att ha slagtunneln på plats. Man behöver inte ha några djupare kunskaper om baseboll för att kunna hjälpa till. Så ta chansen och var med som funktionär på något/några av passen för att visa vår sport. Hör av dig till Yvonne eller Robban Claesson för mer information och anmälan

Passar här på att återigen tacka alla för gott arbete innan och under Europacupen. Kioskpersonal, groundcrew, sekretariat, chaufförer och alla andra som på något sätt hjälpte till under veckan. Ett extra stort tack till alla som dagarna innan var med och gjorde iordning planen, dugouten och nya bullpen och som nästan jobbade dygnet runt med det.

Vill sedan avsluta med att tacka alla fantastiska ledare i klubben och ge de som arbetar och sliter med vår nya slagtunnel, för att få den färdig innan vintern lite extra uppmärksamhet. Ni gör ett grymt och ovärderligt arbete för hela klubben.

Sist men inte minst så vill jag önska alla våra duktiga spelare och ledare fortsatt lycka till säsongen 2014.

Vi ses på baseboll- och softbollplan

Yvonne

Skribent: Stockholm Baseboll

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info