Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har Ordet!

01 JUN 2014 12:28
Hej Baseboll och Softboll vänner!

Nu har säsongen pågått ganska precis en månad.
  • Skapad: 01 JUN 2014 12:28

Säsongen har som vanligt börjat bra för våra lag och vi har redan hunnit med många matcher i seriespel för samtliga lag. Ungdomarna är i skrivande stund på sin första turnering, Mosquito Cup i Sundsvall där både kadetter och B-ungdom deltar. Jag hoppas ni har en riktigt härlig helg med många roliga matcher. Seniorerna och juniorerna har inlett säsongen riktigt bra och i nuläget ligger båda lagen på första plats i respektive serie.

Vi har mycket roliga aktiviteter under sommaren som jag vill passa på att uppmärksamma er på. Som vanligt behöver vi ju hjälpas åt för att få det att fungera.

Homerun derbyt är planerat till 3/6 med samling kl 18. Inför kvällen, samlar varje spelare in sponsorer som sponsrar med ett belopp per meter spelaren slår. Som vanligt kommer grillen att vara tänd med möjlighet att köpa billiga hamburgare, korv och dricka.

Basebollcamp för pojkar och flickor i åldern 12-15 år som spelat och tränat baseboll eller softboll under minst 1 år går av stapeln under vecka 26, 23-27 juni på Skarpnäcks Baseboll och softbollplan klockan 10:00-14:00 varje dag. Kostnad: 400 kr per vecka (Lunch ingår inte)
Betalas in på PG 85 91 91- 9 , ange namn och personnummer samt aktivitet du deltar i. Trevor Rooper och Alex Keenan håller i campen. Anmälan: This is a mailto link senast den 18 juni

Basebollskola för pojkar och flickor i åldern 8-12 år blir det självklart även i år. Under vecka 33, det vill, säga 11-15 augusti mellan kl 10-14 på Skarpnäcks Basebollplan. Kostnad 400 kr per vecka (lunch ingår inte) Betalas in på BG 5712-0982, ange namn och personnummer samt aktivitet du deltar i. Anmälan: till This is a mailto link senast 8 augusti.  

Stockholms seniorer spelar i år i en av tre grupper i Europacupen för att vi vann Svenska Mästerskapet 2013. Totalt blir det fyra lag som slåss om en plats mot A-poolen nästa säsong. North Stars Moscow (RUS), Bern Cardinals (SUI) och Vilnius BC (LTU) är lagen som kommer hit och spelar mot Stockholm. Europacupen spelas vecka 25 mellan den 17-21 juni, matcher kl 12 och 18 varje dag.
Vi behöver förstås mycket hjälp med att stå i kiosken, vara chaufför, fixa plan mm. Så har du möjlighet att stötta med insatser under denna vecka så anmäler du detta till ansvariga nedan. Om du har möjligheter att hjälpa till att skaffa sponsorer eller känner till företag som eventuellt skulle vilja vara med som sponsor till Europacupen så finns ett sponsorpaket att ladda ner på Stockholms hemsida.

Europacup-gruppen

Stefan Nielsen; This is a mailto link    

Thomas Claesson; This is a mailto link

Pelle Högström; This is a mailto link.       

Ante Carlstedt; This is a mailto link

 

Som vanligt ska vi även i år arrangera vår ungdomsturnering Näcken Cup. Den 9-10 augusti går det hela av stapeln och där kommer vi att behöva många medlemmars arbetsinsats för att det ska fungera, så boka in dessa datum redan nu. Anmäl dig till Cissi Lindh, Stefan Nielsen eller Anne-Lee Lindgren så talar de om vad just du kan hjälpa till med.

Sist men inte minst så vill jag önska alla våra duktiga spelare och ledare fortsatt lycka till säsongen 2014. Vi ses på baseboll- och softbollplan

Yvonne

Skribent: Stockholm Baseboll

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info