Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har Ordet!

20 JUN 2013 15:06
Hej Baseboll och Softboll vänner!

Tänk att halva säsongen redan har passerat. Vi har redan hunnit med mycket och förutom ordinarie seriespel har det spelats flera ungdomsturneringar, vi har haft Homerun derby, vi har haft besök av idrottsförvaltningen och arrangerat företagssoftboll.
  • Skapad: 20 JUN 2013 15:06

I förra veckan var det även start för baseboll skola som pågår under fem dagar, kul att vi har deltagare med som spelar baseboll för första gången. Jag hoppas ni kommer ihåg att det är baseboll skola även under vecka 33 och att ni kan anmäla er på klubbens mailadress, This is a mailto link

 

Från nästa vecka är det start för sommarbaseboll (vecka 26-32) på måndagar, onsdagar och fredagar mellan 10-13 där alla föreningens ungdomar är välkomna att delta utan kostnad. Jag hoppas det blir många deltagare på sommarbasebollen och att ni kommer ha riktigt roligt. Våra coacher Trevor och Alex kommer att finnas på plats och hjälpa till.

 

Sen måste jag passa på och tacka alla som deltog i Homerun Derbyt den 4 juni.  Det blev en fin kväll trots att det var lite kyligt i luften så blev det många långa slag, och många sponsorer som spelarna hade lyckats få ihop. Vi fick in ca 17 000 kr till föreningen. HJÄRTLIGT TACK! till alla sponsorer, spelare, ledare och föräldrar och publik som gjorde denna kväll till en rolig kväll på flera sätt.

 

Säsongen har som vanligt börjat bra för våra lag och vi har redan hunnit med många matcher i seriespel för samtliga lag, och ett flertal turneringar för våra ungdomslag. Senaste ungdomsturneringen var Mosquito Cup i Sundsvall där både kadetter och B-ungdom deltog och vann. Grattis! Bra jobbat av alla spelare, ledare och coacher. Ni är grymma! Även ett stort tack till alla föräldrar som var med och hejade. Sist men icke minst, tack till vår busschaufför Göran.

 

Seniorerna och juniorerna har även de inlett säsongen bra. I nuläget ligger seniorerna på första plats i serietabellen och juniorerna har vunnit samtliga matcher i sin serie. Verkligen bra jobbat och hoppas att det går lika bra även resten av säsongen.

 

Jag vill också passa på och tacka alla som hjälpt till med att stå kiosken, arrangemangen för Idrottsförvaltningen och företagssoftboll samt att vara funktionär vid matcher i form av domare, protokollförare och speaker. När vi alla hjälps åt blir det lättare och roligare. De som ännu inte haft möjlighet att vara med så mycket har fortfarande chansen att hjälpa till i kiosken eller med annat. Vi har t.ex. vår årliga ungdomsturnering Näcken Cup 9-11 augusti där vi kommer att behöva många medlemmars arbetsinsats för att det ska fungera, så boka in dessa datum redan nu. Anmäl dig till Anna Holmberg, Stefan ”Snigeln” Nielsen eller Anne-Lee Lindgren så talar de om vad just du kan hjälpa till med, kontaktuppgifter finns på hemsidan.

 

Ha nu en riktigt trevlig midsommar och en skön fortsättning på sommaren

Yvonne Claesson

Skribent: Stockholm Baseboll

Det här är baseboll:

 

Gilla oss på facebook:

Stockholm BSK i samarbete med:

 

 

 

MZ-plåt

 

 

 

 

 

En spänn om dan 

 

 

Banner_VK

 

 

Ange alt-text här.

 

MLB.com

 

Ange alt-text här.

Postadress:
Stockholms BSK - Baseboll och Softboll
Claesson, Tidagränd 8
12844 Bagarmossen

Kontakt:
Tel: +46736970142
E-post: info@stockholmbasebo...

Se all info